![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
מחירים של חלקי חילוף פונטו ספייס
שלום,
אני מתכנן לעשות טיפול לפונטו ספייס שלי. אני רוצה חלקים איכותיים ומקוריים בלבד. במקרה אני אהיה במרכז אז חשבתי אולי לקנות אותם בסודאי. מישהו קנה שם לאחרונה ויכול לפרסם מחירים של חלקי חילוף לפונטו ספייס רציף 16V? תודה לעונים. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אממ
תפרט.. אילו חלקים?! מעניינים אותך?! יש פה גם אפשרות לקנות משומשים.. במצב מעולה.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
משומשים? לא תודה.
פלגים, פילטרים ושמנים ל16V רציף. תודה. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
צחירים של חלפי פיאט ורכישתם
יש עוד חנות חלפים מורשית יבואן פיאט בת"א: www.musach.co.il/details.asp?id=63
עם מס' הרכב ,או מס' שילדת הרכב (רשום ברשיון הרכב) פנה אליהם ואל סודאי ותבקש הצעת מחיר לחלפים שברצונך לקנות (שים לב אם מקוריים או תחליפיים) ותוכל להחליט אצל מי לקנות ומה. בפנייתך אל שניהם, ציין שאתה ממועדון פיאט ושאני ביקשתי שיתנו לך הנחה. בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
תודה!
הייתי שם היום, קניתי שם את הכל מקורי (נראה לי אפילו פילטר מזגן )וקיבלתי 10% הנחת חבר פורום. עכשיו נשאר למצוא מוסך איכותי שיבצע את העבודה (חיפה-קריות) |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
צטט:
הבנתי שהלכת לשלמה במוסך פיאטון ע"מ להחליף.. לא הסתדר לך?
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ספייס טיפול גדול במוסך מורשה - מחירים! | chenrp | פונטו - טכני | 10 | 04-02-12 11:06 |
| מחירים לצביעת הרכב פונטו ספייס | lrl23 | שיפורים וקוסמטיקה | 6 | 28-04-10 07:30 |
| חדש!PUNTO ספייס *אתר לחלקי חילוף מק"טים | חיים | פונטו - טכני | 4 | 23-03-10 18:36 |
| בדיקת מחירים במוסך עבור פונטו ספייס ELX 2001 | TomG | פונטו - טכני | 4 | 19-08-09 02:11 |
| אפא מוצאים חלקי חילוף לפונטו ספייס? | huber | פונטו - טכני | 7 | 24-03-08 12:16 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד