![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
פקק טנק דלק נגנב
שלום,
הגעתי למכוניתי היום והבחנתי במשהו מוזר, לאחר פתיחה של תא הדלק ראיתי שנגנב משם הפקק שאוטם את הטנק. השאלה שלי היא מאיפה אני משיגה פקק כזה כמו שהיה לי עם מפתח? וכמה זה אמור לעלות לי? אודה להמלצותיכם..
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
חופיתוש..
את יכולה לנסות לבדוק אצל "קאיה מערכות" ברח' העבודה 6 באזור התעשיה בת-ים (מאחורי "בת-ימון"), או לכל חנות לאביזרים וחלפים לרכב בסביבה שם ולראות מה יתאים לך. אם לא תמצאי שם את מה שאת מחפשת בדיוק, אז יש ברח' סלמה שפע של חנויות חלפים וגם באזור התעשייה חולון. את יכולה לחפש גם פקק מקורי בפירוקיות שבדרך השבעה (מצומת חולון לכיוון צומת טמפו). לגבי מחירים, יש פקק/מכסה למיכל דלק אוניברסלי פשוט ללא הברגה שעולה כ- 15ש"ח. יש אחר יותר "איכותי" עם הברגה שעולה כ- 50ש"ח. ויש סוג עם הברגה ונעילה עם מפתח שעולה בסביבות 70ש"ח.
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת נערך לאחרונה על ידי mechtech : 12-10-12 ב 01:00. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פקק מיכל דלק
נסי או בכל מוסך מורשה היבואן או בחנות חלפי פיאט זאת:
www.musach.co.il/details.asp?id=63 בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
תודה רבה
קניתי פקק עם מנעול ב-100 ש"ח, התאדה לי מלא דלק עד אז אבל שטויות..
![]() תודה על העזרה
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
לא מאמין שמישהו יגנוב פקק דלק עם מנעול של רכב אחר, נשמע הזוי. יותר סביר ששכחת/המתדלק שכח את הפקק בתדלוק האחרון בתחנת דלק.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
צטט:
מה שטויות? צריך לתפוס את הג'וקאט הקטן ולתלות אותו משני הצ'ופצ'יקים שלו על המראה האמצעית!! אפרופו.. היכן רכשת את הפקק, אם אפשר לשאול?
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
מה זה ג'וקאט? חח
אין מצב שנשכח הפקק או משהו יש סימנים של פריצה כנראה עם מברג או משהו שניסו לשבור את הפקק שרטו לי את המכונית, וגם הפקק היה מחובר לחוט גומי שתפס אותו' וכשבאתי ראיתי את החוט קרוע. קניתי באזור התעשיה בבת ים במקום של אביזרי רכב לא זוכרת את השם. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
אני אנסה להסביר..
![]() ההגדרה של ג'וקאט היא ג'וק קטן (קאט). הוא שייך לילדים שעושים מעשי קונדס כמו העלמת פקק מיכל דלק לצורך העניין ועוד.. הנה הג'וקאט ג'וק גם כן עושה מעשי קונדס, אך להבדיל מהג'וקאט, הוא אינו מתעסק בשטויות אלא מחפש משהו מתוק וטעים יותר כמו הממתקים של "ויקטוריה סיקרט" לדוגמה.. ![]() הנה הג'וק מקווה שהמושג הובהר (באדיבות "ויקיפדיה").
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מאיפה ניתן לקנות סמל לאוטו? (נגנב) | גל שאמיס | שיפורים וקוסמטיקה | 2 | 17-11-11 03:58 |
| נגנב מכסה דלק | Lior_c | פיאט כללי | 1 | 30-03-10 13:38 |
| מגן וינקר נגנב - מחפש חליפי | a_eliran | פונטו - טכני | 4 | 24-02-10 22:32 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד