![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
בעיה במצבר או כל דבר אחר...
שלום יש לי פונטו ספייס 2001 ידני
היום בבוקר קמתי לעבודה לקחתי את הרכב. הוא התניע לא היו בעיות מערכת הכל נוסע פיקס. עבדתי בעבודה 10 שעות יצא לרכב שמתי סוויץ בלי לשים לב שהשעון של אוטו מאופס. ניסתי להתניע והרכב לא התניע בזמן שאני מנסה נעלמים כל הנורות בלוח שעונים והמחוגים של הדלק והחום צונחים למטה במהירות אחרי הסוויץ שאני משחרר את המפתח שוב לסוויץ הנורות חוזרות המחוגים עולים חזרה למעלה והמערכת סטיראו נדלקת לבד. על מצב רדיו ביקשתי מחבר מעבודה הוא בא חיבר את הכבלים למכשיר כזה שאפשר להתניע ללא רכב בשנייה הראשונה האוטו שלי ירד התניע בלי בעיות כיבתי ושוב התניעתי בלי הכבלים וזה התניע. נסעתי הביתה עם מערכת והכל בסבבה בלי לחסוך למצבר כלום. הגעתי הביתה התקשרתי למצברים שמגיעים עד הבית ספרתי את הסיפור ושאמרו לי 80 אחוזים זה מצבר מה נראה לכם? כדי להחליף מצבר? מצבר עולה 650 שקל. של שאפ. 50 וואפר מה דעתם? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
650 ש"ח לכמה חודשי אחריות?
ובספייס זה 55 אמפר, אם אינני טועה, החלפתי לא לפני הרבה זמן
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
צטט:
מ'זתומרת "80 אחוזים זה מצבר" ?, צריך לבדוק היטב את מער' החשמל ולאבחן בוודאות את הבעיה. ישנן מס' בדיקות מינימליות שצריך לבצע בעזרת מכשירים ייעודיים- בדיקת מתח מצבר תחת עומס (מפל מתח), בדיקת האלקטרוליט (חומצה), בדיקת זליגה של צרכני החשמל ברכב, בדיקת איכות המוליכים והמגעים כולל הארקה, בדיקת האלטרנטור כולל מתח טעינה תחת עומס ועוד.. רק לאחר שמוודאים שכל המער' תקינה, אפשר לקבוע בוודאות שנדרש להחליף מצבר. כמה חודשי אחריות נתנו לך על המצבר? הנה קישור לשני מקומות של מצברים כולל מחירים אחרי מע"מ שמאחד מהם רכשתי מצבר שנפ. http://www.fiatclub.co.il/forum/show...t=14088&page=3
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
מנהל
|
יש הרבה המלצות גורפות באינטרנט נגד מצברים עם שנה אחריות, אני יכול להשיג לך מצבר של שנפ 20 חודשי אחריות ב-530 ש"ח בלבד.
זאת כמובן אם תוכל להגיע לנס-ציונה לקנות, וכמובן לדבר איתי קודם, דרך חבר משפחה. אגב, בדקת מים במצבר? ובן כמה המצבר?
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
יש לי את הרכב שנה בדיוק אני לא יודע בן כמה המצבר אני מאמין משנת 09-10 אחד מהם .
הביאו לי גם 20 חודשי אחריות והוא אמר שהם יגיעו כי הם מגיעים עד הבית הם בודקים ומידה וזה לא המצבר אז עולה לי 150 שקל ביקור.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
זאת החברה שאליה פנית..
http://www.matzber4u.co.il/MoreInfo....F4%E5%F0%E8%E5 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
מנהל
|
אז המחיר ללא תחרות שלהם יקר ב-120 ש"ח ממה שאני יכול להשיג. בכל מקרה זה יותר אקטואלי לתושבי איזור ראשל"צ רחובות ונס ציונה שנגישים יותר.
אני מהמר שהמצבר ריק ממים, המצבר כבר ישן, ועכשיו איבד טעינה פעמיים. רוב הסיכויים שהלך לעולמו. בכל מקרה בדוק מים.
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
כדי לבדוק מצבר, לא צריך ללכת לחשמלאי רכב מקצועי שעובד עם ציוד מתקדם. ולא לאבחן בוודאות את הבעיה. למה לייקר את העסק ?. הבדיקה נעשת חינם ע"י מוכרי המצברים. dodihob, לא צריך להטריד חבר משפחה. במוסך לזגגות רכב בנ"צ "המרובע" תקבל באותו המחיר. לקוחה שלי לשעבר עם מזאדה 323 1.6, צילצלה אלי אתמול ואמרה ששברו לה את הראי בחניה והרכב לא מניע. הזמינה גרר מהביטוח, סירב לגרור בטענה שהמצבר הלך , והם לא גוררים אם התקלה במצבר. הציע לה מצבר שנפ A60 עם 20 חודשי ב-800 ש"ח. אמרתי לה שתשלח אותו חזרה. קניתי לה מצבר שנפ 60A למאזדה 323 ב-550ש"ח, עם 20 חודשי אחריות. מאחר והחזרתי לו 3 מצברים משומשים שילמתי רק 450 ש"ח. מצבר 55 A של פיאט מחירו זול יותר. דוד.
|
|
|
|
|
#9 |
|
מנהל
|
דוד, אני שמח שאתה מכיר את חבר המשפחה שלי, איל הבעלים של זגגות המרובע. זה המחיר שהוא נתן לי לפרסם. אם זה הנחה מיוחדת או לא, לא ידעתי. אבל בכל מקרה זה הכי זול שיש.
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אמת. אייל הכי זול באזור, וגם שרות מצויין.
דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיות במצבר | yosib9 | פונטו - טכני | 1 | 03-10-10 01:43 |
| בעיה במצבר , אבל אוטו גם מתכבה בנסיעה ? | מודל סי אי | פונטו - טכני | 16 | 10-08-10 03:39 |
| פונטו ELX נכבתה. איך יודעים אם הבעיה במצבר? | רוני | פונטו - טכני | 6 | 09-08-09 21:15 |
| בעיה במינוס במצבר??? | lrl23 | פונטו - טכני | 11 | 01-04-09 08:48 |
| בעיה באונו בעיה קטנה אבל מעצבנת, או: איך להוציא משענת ראש. | פורום הגראז' | 3 | 22-09-06 14:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד