![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
לאחרונה צצו לי בעיות ב HGT
אני צריך את עזרתכם...
אז ככה הייתה לי בעיה עם תיקתוקים באחד בגלגלים הקדמיים (אני חושב). הייתי במוסך.. העלו את הרכב על ליפט, פתחו את הגלגל, אמרו שהם לא רואים שום בעיה.. סגרו את הגלגל חזרה.. (אחד הברגים היה פתוח). נסעתי בידיוק שבוע.. והתקתוקים המשיכו.. קפצתי אתמול לפנצ'ריה ליד מקום העבודה שלי (צמיגי כחלון, בראשון- לציון). הוא הזיז קצת את הגלגל, הרים את האוטו על ג'יק הסתכל.. אך לא זיהה בעיה.. נסעתי איתו סיבוב ברחוב הבעיה הפסיקה. אבל היום בבוקר זה התחיל עוד הפעם, עוד הפעם תקתוקים. שמתי לב כשנוגעים בגלגל, מוצאים אותו.. היא מפסיקה אבל חוזרת אחרי זהה.. 2 מוסכים לא יודעים מה הבעיה.. אני גם כן אבוד עצות. עוד בעיה.. כשהרים אותי על ג'יק אתמול הוא ביקש שאני יעזוב את הברקס.. (האמברקס היה מורם).. והאוטו התחיל לדרדר עם האמברקס. הוא אמר לי שהאמברקס משוחרר. עוד בעיה שהידית הילוכים לא נכנסת חלק, או לפעמים לא נכנסת בכלל.. (זה קורה בדרך כלל בהילוך ראשון או שני). חשוב לציין שהקלא'ץ חדש.. ( גבוה) הקלא'ץ מגיב יפה.. הביעה לדעתי בידית ההילוכים.. גם לפעמים בתחילת נסיעה הילוך ראשון.. יש מין מכת נסיעה.. נותן מכה קטנה.. או שזה בגלל שאני נותן ממש קצת גז בתחילת נסיעה.. (כי אני לא רגיל כול כך לידנית.. הייתה לי 4 שנים אוטומטית, )בכול מקרה צריך דעות.. או כאלו שיכלו לעזור לי.. תעזרו לי אנשים...
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
הזמנתי אותך אלי שאני אעזור לך. עדין לא הגעת. הפסד שלך.
לעלות על תקלה של רעשים דרך האינטרנט זה כמעט בלתי אפשר..
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
שחר, מחר אני אוכל להגיע.. בסביבות השעה 3.. רק תן לי כתובת ומספר פלא.. בפרטי.
אם זה בסדר?! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
מצב רע
עידכון..
![]() המצב רע מאוד.. הגעתי לעבודה היום בבוקר.. ויצאתי אחרי 40 דקות לקחת משהו מהאוטו.. ו גליתי שיש לי נזילה.. (שלולית שמן)... השלולית מתחת לגיר.. מהתייעצות עם כמה חברים.. (גם מי פה).. הציעו לי לעלות את האוטו על גרר.. כך שהשארתי את האוטו במקום העבודה עד מחר בבוקר.. שיבוא הגרר.. לקחת אותה למוסך התלתן.. *עוד מלפני יומיים שמתי לב שההילוכים לא נכנסים טוב.. כנראה שהייתה נזילה אבל מיזערית.. היום זה פשוט יצא הכול.. בקיצור אני אעדכן.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
לגבי המכה בתחילת נסיעה - אני מהמר שזה תושבת מנוע גמורה.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT ABARTH
|
אצלי קיימת המכה ואני יודע בוודאות שיש לי תושבת גיר קרועה,פשוט אין לי זמן להחליף אז זו גם אופציה לבדוק?
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
אממ..
יש לי מים ירוקים.. ואני מחפש להחליף לפראפלו..? האם יש צורך להוריד את המים הירוקים קודם ואז למלות פראפלו? אם כן כיצד אני מוריד את המים הירוקים?!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
בוודאי שצריך לרוקן את הנוזל הקיים לפני שממלאים חדש. אסור לערבב בין הנוזלים.
פראפלו אפשר לקנות במוסכים או אצל משווקי החלפים המורשים. קרי, מיר או סודאי. לגבי איך, גש לבעל מקצוע שיעשה לך, פשוט וזול. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
קודם כול..
קודם כול תודה.....
מכיוון שהיה חסר לי מלא מיי קיפאון.. וחששתי שיש לי נזילה, או טרמוסטט במצב פתוח.. ניגשתי למוסך ליד העבודה שלי: "מוסך הראשונים בראשל'צ" התאכזבתי מהם קשות, זאת הייתה הפעם הראשונה ו הפעם האחרונה... שאני אצלהם. נגישתי לבחור שם בטענה שחסר לי מיי רדיאטור.. וכנראה יש נזילה. ציינתי לבחור שאני חייב את הפארפאלו, הבחור ציין שאין לו.. אבל יש לו את המים הירוקים.. אמרתי יאללה נזרום על הירוקים לבנתיים.. הבחור ניגש למיכל פתח אותו.. דיברתי בטלפון בנתיים.. ניגש למים המזוקקים.. ופשוט מילא לי מיכל של מים מזוקקים.. אם קצת בירורים עם שחר (שחרון) טלפונית, הוא אמר לי בשום פנים ואופן לא לשים מים מזוקקים.. חשוב לציין.. שכול הזמן הזה המיכל היה תחת משאבה, לבדיקה עם יש נזילה. ניגשתי לבחור אמרתי לו שיינקז לי את המים הכול.. וימלא לי ירוקים חדשים... כי אני לא מעוניין במים מזוקקים... הבחור סירב.. בטענה שצריך לנסוע.. והוא לא מעוניין לעשות את זה. לאחר כ-דקה.. הבחור ניגש הוציא את המשאבה.. ואמר לא צריך לנקז אוויר.. ולא לעשות כולם גם ציין שאין נזילה , למרות שראיתי במחוג של המשאבה.. שכן יש.. כי המחוג ירד מעט למטה.. הנעתי משם וברחתי.. הבחור עשה יותר נזק ממשהיה! ![]() זה הסיפור תשפטו בעצמכם.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אם שמת לב אני ממעט להכנס בפורום לבעיות ב-HGT.
ברכב הנ"ל יש מנוע כמו כל מנוע ברכב אחר, למעט הוורייטור. מים מזוקקים לא יגרמו לשום נזק במנוע. למרות מה שאומרים. הרי את הפרפלו אתה מערבב עם מים (לא מהברז). כנס כאן וקרא את מה שכתב סהר. http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=9191. אגב , הוא מוכר לי אישית ועבד במוסך פיאט. האמת קראתי רק את הדף הראשון, אני תומך (מניסיון) בכל מה שכתב סהר. פירקתי עשרות ראשים שהלכו, גם כאשר בעל הרכב הקפיד להשתמש בפרפלו, היה צורך למלא חורים אצל החרט. לא צריך תמיד להאשים את המוסך. ![]() לדעתי לא גרמו לך שום נזק, מעבר למה שהיה. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לאחרונה אני רואה הרבה גרנה פונטו שנמכרות במחירים מצחיקים. האם הן שוות את המחיר? | גדיA | יעוץ ברכישת רכב | 9 | 05-10-09 15:41 |
| בעיות בקלץ | ניר | פונטו - טכני | 4 | 05-01-08 00:12 |
| פיאט קופה שנמכרה לאחרונה.. | פיאט כללי | 2 | 10-08-06 19:41 | |
| כמה בעיות שהתגלו לאחרונה בפיאט פונטו 2006 | פורום הגראז' | 7 | 10-07-06 21:33 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד