![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
שאלה בנוגע למערכת קירור ספייס 02
שלום לכולם.
יש לי שאלה : אתמול אחרי חור בצינור רדיאטור עליון החלפתי בעצמי את שני הצינורות (עליון ותחתון), לפי ההוראות, כלומר ניקוז אויר ע"י פתיחת שני הפקקים ומילוי מים יעודיים עד קו המקסימום אחרי נסיעה של כמה דקות בדקתי והמפלס נשאר על המקסימום. היום אחרי יום עמוס בסידורים ונסיעות בדרך חזרה לבית שמתי לב שאני עומד בפקק תנועה שהחום עלה מעל החצי כמעט על ה3\4. מייד עצרתי בצד ונתתי לאוטו להתקרר ובדקתי מים במיכל והיה כמעט עד הפקק מלא ושמעכתי מעט את הצינור העליון ייצא בועות אויר. נסעתי עוד כ 200 מ' לתחנת הדלק פתחתי את הפקק של הרדיאטור וניקזתי אויר שוב ומיליתי מים שוב עד קו המקסימום. ואז הכל היה בסדר. מה נראה לכם הבעיה שהרכב התחמם? לא ניקזתי אויר אתמול כמו שצריך? יכול להיות שאני ייסע יום שלם והחום יהיה פיקס נופתאום יתחמם בעמידה? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
כן, נראה שלא ניקזת אוויר אתמול כמו שצריך. לכן הוונטה לא נכנסה לפעולה.
תמיד לאחר ניקוז אוויר צריך להמתין ולראות אם הוונטה עובדת. באותה הזדמנות לבדוק אם שתי המהירויות פועלות. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 16-02-12 ב 18:47. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
דוד תודה
גם שהרכב התחמם לי בפקק הוונטה עבדה בהתחלה במהירות גבוהה שהרכב מכובה ועל סוויץ ואחרי שהחום הגיע לחצי המהירות ירדה ליותר איטית. אני מקווה שהאוטו התחמם באמת בגלל טעות שלי בניקוז אויר ושלא מצפות לי עוד תקלות . בכל אופן תודה!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא בושה לשאול בפורום, במקום בה"פ. אבל הפעם עניתי לך.
![]() דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שאלה בנוגע להחלפת נוזל קירור- פונטו ספייס 2002 | m.l | פונטו - טכני | 9 | 22-09-10 12:51 |
| שאלה בנוגע לפונטו ספייס | eliormagick | פונטו - טכני | 1 | 11-12-09 04:08 |
| ניקוז אויר ממערכת הקירור | Amit-IL | פונטו - טכני | 14 | 21-05-09 00:28 |
| פונטו HSD 75 - צריך להוציא אויר ממערכת קירור? | sabro5 | פונטו - טכני | 13 | 04-11-08 22:59 |
| נוזל קירור-שאלה לבעלי פונטו ספייס | פורום הגראז' | 3 | 28-04-07 20:47 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד