![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: hgt נסיך צהוב
|
מנוע "מצלצל" HGT 02
הבעיה בכותרת,
בזמן האצה פתאומית נשמעים צלצולים מכיוון המנוע(אני מעדיף לא לענות ![]() שינויים ומקרים שקרו בזמן האחרון: לפני 5 חודש :נעשה טיימינג וכל חלקיו הנלווים,קלאץ וכל חלקיו הנלווים במוסך פיאט מורשה הכל מקורי! לפני 4 חודש הלך סליל הצתה, הוחלף במקורי משומש,האוטו עבד פיקס ללא צלצולים. עד כאן לא הופיעו הצלצולים. לפני שבוע וחצי הלך מצבר,עד כאן הרכב עבד מצוין,הנעתי אותו בדחיפה(לא היה כבלים ולא היה מי שיעזור) אחרי נסיעה קצרה הופיעה תקלת המנוע,האוטו גמגם מידי פעם,החלפתי מצבר זה קצת נעלם ואח"כ הופיע שוב(באותו יום) נסעתי לחברה לבדיקת מחשב ונאמר שם שסליל אחד לא עובד תקין ,הבאתי סליל נוסף מאותו בחור הבעיה נפתרה, אבל עכשיו פתאום שאני לוחץ עם הרכב נשמעים צלצולים קצת יותר מוגברים מכיוון המנוע . מקריאה בכמה מאמרים כאן בפורום השכלתי מעט לגבי "צלצולים במנוע", אשמח לשמוע ולהשכיל עוד מעט למה זה קורה,אני מציין שאני מתדלק בתחנת דלק אחת בלבד ואני מאוד בוטח ובטוח לגבי איכות הדלק שלהם . למה זה קורה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אם נוציא מכלל אפשרות שהדלק מהול, נותרו שני גורמים לבעיה.
1. צילינדר אחד או שניים לא מקבלים ניצוץ. הבעיה בסליל הצתה או פלגים, ובמקרים קיצוניים בעיית קומפרסיה. 2. חיישן נקישות תקול. תפקידו לתת אות למחשב ברגע שיש צילצולים במנוע. עם קבלת האות המחשב מאחר את ההצתה עד שהם נפסקים ומחזירה למצב הרגיל. כדי לבדוק אותו נתק אותו מהקונקטור, ובדוק עליו התנגדות של בערך 550 אום. בנוסף בדוק אם מגיע אליו מתח כ-4V בסוויצ' דלוק. דוד.
![]() |
#3 |
Member
|
תודה רבה דוד.
תוכל להסביר לי היכן ממוקם חישן הנקישות בHGT ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
כדי לא לטעות, כתוב את קוד המנוע שלך.
דוד.
![]() |
#5 |
Member
|
188A6000
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
לא, לא צריך את קוד המנוע.
משום שגם בקוד מנוע 188A1000 הוא באותו מקום. החיישן בסרטוט המצורף, נקודה אדומה, על הבלוק בצד קיר האש.
![]() |
#7 |
Member
|
אשמח להסבר לאיך אני מתפעל את הבדיקה כראוי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מנוע השנה 2011 - מנוע "טווין אייר" של פיאט | רפי לין | פיאט כללי | 1 | 20-05-11 00:30 |
אונו 1.4 - מנוע התחמם + הופעת "טחינה" (כ"ע) | solomon yacov 111 | אונו - טכני | 35 | 30-12-10 17:14 |
מנוע "מגמגם" - ספייס 2001 16V גיר רציף | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 9 | 15-08-10 13:20 |
מנוע מצלצל בפיאט טמפרה | blueuno | טמפרה - טכני | 12 | 29-03-10 02:53 |
כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד