![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
שאלה בקשר למאורר קירור רדיאטור בפונטו ספייס
היי חברים...
ברשותי פונטו ספייס 2002 ELX לאחרונה שמתי לב שהמאורר ניכנס לפעולה בתדירות גבוהה...המנוע עובד בטמפ עבודה והמחוג אף פעם לא עובר את החצי ואפילו קו או שניים מתחת...שימו לב אנחנו כביכול בתקופת חורף דיי קריר בחוץ... המאורר ניכנס במהירות הכי גבוהה לאזור ה 2 דקות ואחרי זה יש רגיעה של דקה בערך ואז שוב איזה 2 דקות בפול ספיד...שוב המנוע לא עובר את החצי...זה מאוד מוזר לי כאני דיי בטוח שבשיא הקיץ הוא לא היה עובד בכזאת תדירות... נוזל קירור בפנים פארפלו ורדיאטור הוחלף כמעט לפני שנה לחדש מקורי. אין נזילות גם. מה יכולה להיות הבעיה? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
המזגן עבד במקרה בזמן שהסתכלת?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
ממש לא
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
בקיצור מחשיד....היום בצהריים גם נסעתי ובהחלט כל דקה נדלק המאורר פול ספיד השהייה ל חצי דקה ואז שוב םול ספיד....כאילו אין מהירות בניים...מה כן גם הפעלתי את ה OBD2 והסתכלתי על טמפ לפעמים היה מדליק מאורר ב 95C על פול לפעמים ב 98C אבל לא יותר מזה....מחוג אף פעם לא עבר חצי.
יש רעיונות? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מאורר הרדיאטור
כנראה שהמהירות הראשונה של מאורר הרדיאטור אינה פועלת ולרוב זה בגלל נגד שרוף או מחבר חוט אל הנגד שרוף (או שניהם).
במקרה כזה המנוע יתחמם קצת יותר ואז יפעל המאורר במהירות השנייה שהיא מהירה יותר. בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
קרה לי דבר כזה באונו. הבעיה היתה נגד שרוף, המאוורר לא נכנס במהירות הראשונה (האיטית), אלא רק מהירה.
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רדיאטור חימום + קירור | speedfly | פונטו - טכני | 5 | 23-02-12 00:04 |
| שאלה בנוגע למערכת קירור ספייס 02 | forum770 | פונטו - טכני | 3 | 16-02-12 22:24 |
| שאלה בנוגע להחלפת נוזל קירור- פונטו ספייס 2002 | m.l | פונטו - טכני | 9 | 22-09-10 12:51 |
| נוזל קירור-שאלה לבעלי פונטו ספייס | פורום הגראז' | 3 | 28-04-07 20:47 | |
| למה בפונטו ספייס אין הוראה להחליף נוזל קירור ? | פורום הגראז' | 2 | 18-04-07 22:21 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד