![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
מאוורר רדיאטור "קשה" - גורם להתחממות?
קודם כל, השאלה הנדרשת היא - האם המאוורר של הרדיאטור אמור להסתובב חופשי לחלוטין? כלומר, כאשר אני מזיז אותו עם היד הוא מרגיש תקוע וקשה.
הרגשתי בזה בעבר, פירקתי אותו, ניקיתי הייטב עם לחץ אוויר ושימנתי בשמן מכונות את הציר ואז הוא הרגיש משוחרר יותר, אך התופעה חזרה. יש לציין כי המאוורר מלבד זה תקין (עובד במהירות נמוכה וגבוהה). השאלה נשאלת מכיוון שהרכב מתחמם בעליות, וכעת שחזרתי ללימודים אני עובר עלייה דיי גדולה מידי יום. האם יתכן שהמאוורר "אשם" בעניין, מכיוון שאם הוא "תקוע קצת", הוא לא מסתובב במהירות מירבית? ההיגיון שלי אמר לי שלא (אבל הוא לא תמיד צודק), מכיוון שבתנועה במהירות 60-90 קמ"ש, המאוורר ברמת העיקרון לא אמור לעבוד, מכיוון שיש את האוויר מבחוץ שמקרר את צלעות הרדיאטור. מכיוון שהפירוק וההרכבה שלו פשוטים מאד, אם יתכן וזו התקלה, אברר לגבי מחיר של חדש/מפירוק ואחליף, אבל אם זה רוב הסיכויים לא קשור לנושא, אז אין לי יותר מידי כסף מיותר לבזבז כרגע
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מאוורר רדיאטור ספייס | ברא | פונטו - טכני | 4 | 06-10-09 10:40 |
| אורן זריף במכתב לסגן שר הבריאות: "תנו לי מסוק עם 5 חזירים מתים ולא תהיה שפעת חזירים" | stio | אוף טופיק | 5 | 27-08-09 22:08 |
| "טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
| נתיך מאוורר רדיאטור בראבה. | צחיק | בראבה - טכני | 6 | 12-05-08 16:47 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד