![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
אם אפשר מעט עזרה בעליה בבלאנסר מנוע אונו.
ערב טוב ושבת שלום
השבוע עשיתי ראש מנוע + שסתומים לפיאט שלי אונו 1.4 יותר נכון 1.6 אבל זו לא הנקודה כרגע. הכל יצא מצויין והמנוע בריא ונוסע יפה מאוד. אבל מפריע לי דבר אחד אחרי שהרכבתי את הטיימינג אני מרגיש שיש רעידות בסרק . ניקיתי מנוע צעדים עשיתי איפוס מחשב הזרקה כמו שררפי לין הסביר. וניסיתי כמה וכמה דברים עברתי שוב ושוב על כווני הטיימינג כדי לוודא שלא טעיתי בשן או חצי שן. ועדיין הרעידות בסרק ממשיכות. החשד שלי מופנה לכוון ה בלאנסר עם קיים אחד כזה במנוע האונו כי אדם אחד אמר שזו הבעיה (ועם קיים החלק אז זה הגיוני כי לא טרחתי לכוון אותו כשהזזתי אותו) הבלאנסר הוא כביכול איפה שיושבת המשאבת שמן הוא עובד יחד איתה לטענת אדם שמכיר את מנוע האונו אבל אדם אחר אמר שאין בלאנסר במנוע האונו אז בבקשה מי שיכול לשפוך קצת אור על ה נושא אני אשמח מאוד ואם מישהו יודע מה הכוון המדוייק של הבלאנסר זה יועיל לי מאוד . תודה רבה לעוזרים אסף. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
הקפצה
עם אפשר מעט עזרה אולי עם צאת ה שבת... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
מצטער אני לא יכול לשפוך אור בנושא,
תבדוק תקינות/מגעיי חוטי הצתה. האם הוחלפו פלאגים? בדוק התאמתם למנוע. בדוק צינורות וואקום המתחברים למצערת. הרעידות גם כאשר הרכב חם או רק לאחר התנעת מנוע קר?
ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא!!! נערך לאחרונה על ידי Amit-IL : 13-09-09 ב 21:27. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
לעמית זה קורה בשני המצבים גם כשהמנוע חם וגם כשהוא קר אך ורק במצב עמידה האוטו נוסע מצויין אבל זה מטריד אותי. זה נהיה רק אחרי שהחלפתי רצועת תזמון והיא זהה לקודמת מה שחשוב לי לדעת זה עם קיים בלאנסר במנוע הזה כי אדם אחד אומר שכן למעשה 2 אומרים שכן ואחר אומר שלא.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
|
מה הקשר בין ראש מנוע ובין הקרטר
לא יודע מזה בלנסטר,אבל לא ניראה לי שיש קשר בין העבודה על הראש מנוע(טימינג)לבין הקרטר.בדוק שוב כיוון שסטומים,(אצלי בטמפרה שעשיתי ראש קיבלתי אותו כבר "מכוון"ולמרות זאת אחרי ההידוק נאלצתי לכוון שוב.)אשמח להחכים מיודעי דבר(בלנסטר)
נערך לאחרונה על ידי upetar : 13-09-09 ב 09:09. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
באלאנסר נמצא בד"כ במנועים עם שלושה צילינדרים. אני לא מכיר כזה חלק באונו 1.4
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
כוון שסתומים לקוי יכול לגרום למנוע לעבוד בצורה הזו?
כי לפי מה שאני מכיר או שעובד עגול או שלא אין באמצע. ולפי ה רעש שהשסתומים עושים נראה לי שהם פתוחים יותר מידי . מישהו יכול לתת לי מידות של מרווחי ה שסתומים ? אונו 1.4 תודה מראש אסף. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
לא הבנתי- יש לך מיצובישי שלא סוחבת במנוע של פיאט?
ועכשיו ברצינות- מחזק את דבריו של ארילו. למיטב ידיעתי אין מאזן (באלאנסר) במנועי 4 צילינדרים.
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
תתפלא קיים בלאנסר במנוע 4 צילינדר.
דוגמא קטנה ולא נדירה הונדה אקורד. וניבדקו כמה דברים ונימצאה הבעיה.... קאם שאפט חם אצלי 315 מעלות וככלהנראה זה המקור לבעיה שלי. חשדתי בזה תמיד אבל לפני הטיימינג זה לא היה (הרעידות) אבל כככל הנראה הכוון שלפני הטיימינג היה מוטעה ומוקדם בשן אחת. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
|
אז אני מבין שהקאם לא מקורי
ובקאם לא מקורי צריך לכוון טימינג (ולא כמו שמקובל),פעם ראשונה שאני שומע את זה.מי המומחה שעלה על הבעיה,שתף אותנו(פרט ונמק).
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כמה צריכה לנסוע פונטו בעליה? | sasha | פונטו - טכני | 2 | 04-05-08 18:18 |
| עזרה במציאת ממיר קטאליטי אונברסלי לפיאט אונו שנת 94 מנוע 1.0 | Fiatuno | פיאט כללי | 3 | 22-10-07 15:15 |
| האם אפשר לפרק ראש מנוע תקין ולהחזיר אותו ללא השחזה ?? | פורום הגראז' | 3 | 18-09-07 20:49 | |
| אפשר עזרה בבקשה? | קניה | 3 | 02-06-07 19:00 | |
| פונטו 2000 TD - התחממות בעליה | פורום הגראז' | 2 | 22-03-07 21:33 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד