![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
בעיה בסקודה פאביה 2008, מה עושים?
שלום לכולם,
יש לי בעיה רצינית ברכב. האם מישהו יכול לעזור? הרכב מעל 10 חודשים אצלי, אני מתכנן להכניס אותו לטיפול שנתי (טיפול תקופתי) בחודש הבא. מאחר ולא הגעתי ל- 15K ק"מ, אני פועל ע"פ מרווחי זמן- כלומר טיפול אחת לשנה. אני כל שבוע מקפיד לבדוק את מפלסי הנוזלים ברכב, קרי נוזל כחול לשמשות, נוזל קירור, מפלס שמן מנוע וכ', ובנסיעה אני קשוב לרעש המנוע ותמיד מביט על לוח השעונים, במטרה לשים לב לנורות אזהרה במידה וידלקו. הבעיה, שנראית לי רצינית, היא כזאת: הרכב אמין יותר מידי וזה מעצבן אותי! שנה שלמה לא הייתי במוסך, איפה הצדק?! איך דבר כזה מתרחש?! עם האונו היה לי אקשן, פה לא מספיק שיש לי גיר אוטומט אז גם הרכב אמין ולא נזקק לתיקונים?! אני כבר שכחתי איך נראה מוסך, שכחתי כמה עולה שעת עבודה! ![]() שאלותיי הם: א. האם מצב זה יימשך בעתיד? כי אם כן אני שוקל למכור... ב. האם יש לכם עצות לפתרון הבעיה? תודה ענקית לעוזרים, גיא. * למען הסר ספק, הודעה זו נכתבה בהומור בלבד... נערך לאחרונה על ידי stio : 14-08-09 ב 12:18. סיבה: הוספת מילה |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
[כתבה] סיכום חצי שנה עם סקודה פאביה החדשה | stio | רכב כללי | 54 | 09-10-10 20:12 |
נקישות חזקות בפתיחת דלת הנהג - מה עושים? | liorda | פונטו - טכני | 5 | 24-04-09 18:47 |
האוטו נכבה מה עושים? | שחפיתי | פונטו - טכני | 5 | 05-02-09 02:06 |
סקודה פאביה החדשה: סיכום מפורט- חודשיים ביחד | stio | רכב כללי | 29 | 15-12-08 16:20 |
מה עושים כאשר יש נזילות שמן? | ניר | פונטו - טכני | 2 | 30-11-07 22:16 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד