![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו XTZ-75 שנת 98
|
לאחר שטיפת רכב,מאוורר רדיאטור עובד מייד עם פתיחת הסוויץ.פונטו 98
שלום
פונטו 98 מנוע 1242 סמ"ק. לאחר שטיפת הרכב,המאוורר עובד מייד עם פתיחת הסוויץ. לא חסר מים,החום מנוע תקין.כל החיווט נראה בסדר. הנגד שיושב על הכונס של המאוורר הוחלף לפני שנה בחדש מקורי. מה גורם למאוורר לעבוד מייד עם פתיחת הסוויץ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
הבנתי שיכול להיות שהממסרים של המאוורר נדפקו.
מישהו יודע איך לבצע את הבדיקה ואיפה אפשר לקנות ממסרים כאלו? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת מאורר הרדיאטור
המממסרים למאורר הנם סטנדרטיים, של מהירות 1 האיטית ממסר רגיל ושל המהירות 2 המהירה ממסר גדול יותר של 50A.
אין טעם סתם להחליף חלפים ללא צורך ולזרוק כסף לשווא ומכיוון שאני רואה שאתה מר"ג, אני יכול להמליץ לך לגשת אל שלמה ב"מוסך פיאטון" שכאן: http://www.musach.co.il/details.asp?id=709 זה מוסך פרטי (לא מורשה היבואן) שמומחה למכוניות פיאט ויש שם חשמלאי מוכשר ומקצועי בשם דוד והם יאתרו במדויק את מקור הבעיה ויתקנוה כראוי. נא עדכן ממצאים ותוצאות, לכשיהיו. בהצלחה ובברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 12-08-17 ב 11:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
רפי הרכב של אח שלי והוא כעת בירושלים.
השאלות שלי הם כאלו: 1.בהנחה וזה הממסרים האם תוכל לומר לי איפה הם נמצאים? 2.האם יכול להיות שהיוניט שמתברגת על הרדיאטור למטה נדפקה? 3.אודה לך אם תוכל להראות לי תמונות של הממסרים האלו כדי שאני אבין במה מדובר. תודה נערך לאחרונה על ידי shay2828 : 09-06-15 ב 08:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אין צורך להחליף סתם חלקים.
תמתין יום יומיים, יש מצב שהרטיבות תתייבש מעצמה. הכי טוב זה לעבור עם אוויר על הממסרים והיונית. דוד.
![]() |
#6 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מאורר רדיאטור והממסרים
בשנת 1998 היו כמה דגמים של מע' החשמל והמזגן בפיאט:
1. דגם עם יוניט חום ברדיאטור להפעלת המאורר, לפי חום המנוע. 2. דגם ללא יוניט כשמחשב ניהול המנוע מפעיל את מאורר הרדיאטור. 3. דגם עם מזגן מקורי. 4. דגם עם מזגן ישראלי, רסקור או אלכס ארגינל ויש ביניהם הבדלים בהפעלות מאורר הרדיאטור והממסרים. לכן לא אוכל לתת עצות מדויקות מרחוק. בברכה - רפי לין
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
צטט:
1.עם יוניט חום ברדיאטור להפעלת המאוורר. 2.עם מזגן מקורי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מה זה שכתבת "לאחר שטיפת הרכב" אתה מתכוון לשטיפה חיצונית או שטיפת המנוע ?.
דוד.
![]() |
#10 |
Senior Member
|
שטיפה חיצונית
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פונטו ELX אוטומט פתיחת מכסה רדיאטור כשמנוע חם והזעה מהצינור נשם | madmongo | פונטו - טכני | 7 | 19-05-13 23:52 |
פונטו 1100 . מאוורר של הרדיאטור עובד לסרוגין | glmn180 | פונטו - טכני | 15 | 15-06-12 17:52 |
שטיפת רדיאטור עצמית וניקוז אוויר פונטו 97 ,sx75 | אמיר2010 | פונטו - טכני | 16 | 11-11-10 11:18 |
מאוורר עובד זמן רב גם לאחר כיבוי מנוע - פונטו 00 | אברג'ל ד | פונטו - טכני | 7 | 25-09-09 13:15 |
מאוורר רדיאטור לא עובד במהירות נמוכה+ בעיה במהירות שנייה | stio | אונו - טכני | 13 | 01-08-08 15:34 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד