![]() |
לאחר שטיפת רכב,מאוורר רדיאטור עובד מייד עם פתיחת הסוויץ.פונטו 98
שלום
פונטו 98 מנוע 1242 סמ"ק. לאחר שטיפת הרכב,המאוורר עובד מייד עם פתיחת הסוויץ. לא חסר מים,החום מנוע תקין.כל החיווט נראה בסדר. הנגד שיושב על הכונס של המאוורר הוחלף לפני שנה בחדש מקורי. מה גורם למאוורר לעבוד מייד עם פתיחת הסוויץ? |
הבנתי שיכול להיות שהממסרים של המאוורר נדפקו.
מישהו יודע איך לבצע את הבדיקה ואיפה אפשר לקנות ממסרים כאלו? תודה |
תקלת מאורר הרדיאטור
המממסרים למאורר הנם סטנדרטיים, של מהירות 1 האיטית ממסר רגיל ושל המהירות 2 המהירה ממסר גדול יותר של 50A.
אין טעם סתם להחליף חלפים ללא צורך ולזרוק כסף לשווא ומכיוון שאני רואה שאתה מר"ג, אני יכול להמליץ לך לגשת אל שלמה ב"מוסך פיאטון" שכאן: http://www.musach.co.il/details.asp?id=709 זה מוסך פרטי (לא מורשה היבואן) שמומחה למכוניות פיאט ויש שם חשמלאי מוכשר ומקצועי בשם דוד והם יאתרו במדויק את מקור הבעיה ויתקנוה כראוי. נא עדכן ממצאים ותוצאות, לכשיהיו. בהצלחה ובברכה - רפי לין |
רפי הרכב של אח שלי והוא כעת בירושלים.
השאלות שלי הם כאלו: 1.בהנחה וזה הממסרים האם תוכל לומר לי איפה הם נמצאים? 2.האם יכול להיות שהיוניט שמתברגת על הרדיאטור למטה נדפקה? 3.אודה לך אם תוכל להראות לי תמונות של הממסרים האלו כדי שאני אבין במה מדובר. תודה |
אין צורך להחליף סתם חלקים.
תמתין יום יומיים, יש מצב שהרטיבות תתייבש מעצמה. הכי טוב זה לעבור עם אוויר על הממסרים והיונית. דוד. |
מאורר רדיאטור והממסרים
בשנת 1998 היו כמה דגמים של מע' החשמל והמזגן בפיאט:
1. דגם עם יוניט חום ברדיאטור להפעלת המאורר, לפי חום המנוע. 2. דגם ללא יוניט כשמחשב ניהול המנוע מפעיל את מאורר הרדיאטור. 3. דגם עם מזגן מקורי. 4. דגם עם מזגן ישראלי, רסקור או אלכס ארגינל ויש ביניהם הבדלים בהפעלות מאורר הרדיאטור והממסרים. לכן לא אוכל לתת עצות מדויקות מרחוק. בברכה - רפי לין |
צטט:
1.עם יוניט חום ברדיאטור להפעלת המאוורר. 2.עם מזגן מקורי. |
צטט:
איך אני יכול לדעת אם מדובר בממסר או ביוניט? עבר כבר יומיים ואין שום שינוי.מייד בפתיחת הסוויץ' המאוורר נדלק. |
מה זה שכתבת "לאחר שטיפת הרכב" אתה מתכוון לשטיפה חיצונית או שטיפת המנוע ?.
דוד. |
שטיפה חיצונית
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:34. |