![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
חיישן הגה כוח
טוב במזל טוב אופייני לפונטו הארורה שלי, כמה שבועות אחרי שהחלפתי ממסרים במנוע חשמלי בעקבות תקלה במנוע נדלקה היום נורת הגה כח שוב , נעלמה מיד אחרי כיבוי הרכב.
הגעתי מאד מאוחר מהעבודה אמרתי שלום לאשה וירדתי לאוטו עם הנייד חיברתי כבל והופה 1005 התקלה הבת כלבה , חיישן מומנט. מחר בבוקר אבדוק את המצבר, יש עליו כבר שנתיים יותר אבל הוא לא הראה סימני עייפות בכלל ככה שאני סקפטי לצערי בכיוון הזה. מתחיל להערך להחלפת המכלול מתוך הנחה שהזמן עד תקיעה מוחלטת קצוב. אופציות : - מוסך השחר - מישהו יודע כמה הוא לוקח על הסיפור הזה ? - נויימנים למיניהם - גם כן מישהו יודע מחיר עדכני ? - להביא בעצמי מפירוק ולבקש שיעשו עבודה באחד המוסכים - גם כן למישהו יש מושג ? - לעשות הכל בעצמי- נראה לי מורכב מדי ועם סכנת בטיחות ולכן אוותר על התענוג הפעם אלא אם מישהו ניסה בעצמו יכול להעיד שזה בגדר אפשרי למישהו חסר ניסיון אבל עם כושר טכני טוב. מוזמנים מי שיודע לשפוך מידע , אחרי חיפושים לא מצאתי משהו עדכני לחודשים האחרונים והכל דיי חזר על עצמו (יש כאילו ששילמו 4000 ויותר למוסכים מורשים , 2000+\- אצל נויימן, אף אחד לא עשה בעצמו , אף אחד לא חיפש מפירוק וביקש רק התקנה) תודה נערך לאחרונה על ידי gibson9655 : 12-02-14 ב 00:59. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חיישן ברקס HGT | Sharky | פונטו - טכני | 2 | 21-12-11 23:28 |
| ניקוי חיישן קרנק | chenrp | פונטו - טכני | 11 | 18-06-11 20:27 |
| ניקוי חיישן קרנק ו IBS | chenrp | פונטו - טכני | 5 | 13-05-11 18:09 |
| פונטו 98 נכשלה בטסט על חיישן חמצן.מהיכן לקנות חיישן חמצן?[מקורי עולה 870-1000 ש"ח] | shay2828 | פונטו - טכני | 11 | 08-08-10 12:50 |
| מה זה חיישן למדה? | s_nadav | פונטו - טכני | 10 | 27-03-09 16:31 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד