![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מחירים, עלויות והצעות לקבוצות רכישה מחירי חלקים (מקוריים וחליפיים), עלויות של תיקון כלשהו במוסך, מחירים של כלי עבודה, קיטים, עלויות של טיפול 10K הצעות לקבוצת רכישה וכד'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
שיפוץ אלטרנטור פיאט פונטו דור 1
שיפוץ אלטרנטור פיאט פונטו דור 1
אז אם כבר אני פותח בפוסט הראשון כאן, אשמח לנצל הזדמנות זו ולומר תודה לגיל ולהנהלת האתר על החלטתם לפתוח מדור זה. ולענייננו.. המסבים באלטרנטור אצלי ברכב החלו לזמר זה מס' חודשים. רציתי לקנות מסבים,מיישר זרם, ווסת וכו' ולשפץ לבד, אך המחיר שקיבלתי עבור החלקים הגיע למחיר של אלטרנטור משופץ. לכן העדפתי ללכת כבר על משופץ. פרטים ----- שיפוץ אלטרנטור Magneti Marelli, כמדומני 70 אמפר, של פונטו דור ראשון, כולל החלפת זוג מסבים של NSK, החלפת מיישר זרם (גשר דיודות), וסת מתח, פחמים וטבעות החלקה. סה"כ 450 זוזים כולל מע"מ וכוס קפה, עם חצי שנה אחריות (האלטרנטור לא הקפה..). לי הם גם הואילו בטובם לבצע פירוק והרכבה ואפילו הבאתי להם "על הדרך" רצועת אלטרנטור חדשה מהחנות ליד והחליפו גם אותה. אז יצא שבמקום שאשפץ בעצמי (אעפ"י שאני אוהב את זה), ישבתי על כוס קפה ושוחחתי עם X בזמן ש- Y החליף את האלטרנטור. רוב משפצי האלטרנטורים הציעומחיר של 500- 550 ש"ח פלוס מע"מ ואתה מפרק, מביא להם את האלטרנטור לשיפוץ ואתה מרכיב חזרה. עכשיו, הנה דוגמה למקרה שבו בעל העסק אינו מעוניין בפרסום בתנאים ובמחיר הנ"ל מאחר והם "לא" מפרקים ומרכיבים אלטרנטורים אלא רק משפצים וגובים 500 ש"ח רק עבור השיפוץ. לכן במקרה כזה ע"מ לשמור על אינטרס משותף שלנו ושל בעל העסק לא אפרסם את שמו כאן, אלא בהודעה פרטית בלבד. אם חבר מעוניין לשפץ, ניגש לשם וקיבל הצעת מחיר גבוהה, אפשר להגיד שקיבלתם המלצה לשפץ אצלם ובנוגע למחיר, פירוק וכו', כמו בכל דבר בחיים פשוט להתמקח מעט. כולי תקווה שהמידע יעזור לחברים נוספים שצריכים לשפץ אלטרנטור ואולי אפילו אחד החברים יעלה הצעה אטרקטיבית יותר, הרי זו המטרה של המדור הזה.
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת נערך לאחרונה על ידי mechtech : 10-11-12 ב 00:34. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פרוק והרכבת אלטרנטור בפונטו דור 1
ברצוני לציין רק שפרוק והרכבת אלטרנטור בפונטו דור 1 עם מזגן מקורי הנו קשה יותר מאשר בפונטו כזאת שהגיעה ללא מזגן ארצה והותקן בה מזגן ישראלי.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
אהלן,
אשמח לקבל ממך, אם תרצה - בפרטי, את פרטי העסק בו שיפצת את האלטרנטור. תודה, מאור. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
שיפוץ אלטרנטור
מקום טוב ועם מחירים נוחים לשיפוץ אלטרנטור (או סטרטר): www.musach.co.il/details.asp?id=616
בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
צטט:
שלחתי לך בפרטי.
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
מקום כזה ,עם מחירים כאלה ,שווה לפרסם .
זה רק יעשה טוב גם לנו וגם להם .
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חיזוק אלטרנטור - פונטו ספייס SX אוט' | -אודי- | פונטו - טכני | 2 | 11-07-11 19:19 |
| שלום, רעשים ממיסב אלטרנטור- פונטו 99' | מישל431 | פונטו - טכני | 4 | 09-01-11 20:59 |
| פיאט קופה -שיפוץ כללי ! | פיאט כללי | 13 | 11-05-07 20:20 | |
| פונטו MK1 - אלטרנטור (כותרת ערוכה) | פורום הגראז' | 4 | 26-02-07 20:40 | |
| שיפוץ פיאט 600 | פיאט אספנות | 0 | 11-09-06 00:38 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד