![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
מספר שאלות לגבי פונטו ספייס 2003
קודם כל שלום לכולם,
היום רק הצטרפתי לפורום מזל טוב לי ![]() יש לי פונטו ספייס 2003 כבר קרוב לשנתיים ורציתי לשאול מספר שאלות אולי תוכלו לעזור לי 1) שמתי לב שבנסיעה מחוץ לעיר תמיד החום מנוע במקום על חצי הוא על רבע כאילו הרוח מקררת במקביל את הרכב רציתי לוודא דבר שכזה תקין? זה לא גורם לצריכה מוגברת של דלק? (מקווה שלא יצאתי דפוק בשאלה הזאת) 2) לפני כחודש המנורה הכתומה (שמסמלת על כשל באחת הנורות מחוץ לרכב) היית נדלקת ונכבת לי לסרוגין עד שלפני שבוע היא התחילה לדלוק באופן קבוע הסתובבתי סביב הרכב ובדקתי ולא מצאתי נורה שרופה האורות שבדקתי הם אורות דרך אורות גבוהים אורות ברקס ואור רברס האם פיספתי משהו?? ובמידה וכל המנורות תקינות (אגב לא החלפתי שום נורה בשנתיים האלה והכל עבד טוב) יש צורך להכניס למוסך כדי שיכבו לי את זה? זה אולי רק פיוז או משהו?? תודה לכולם ואני שמח להצטרף למשפחת פיאט
|
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מספר שאלות לגבי בראבו 97 | ohad_bravo | בראבו - טכני | 2 | 14-10-10 02:37 |
| מספר שאלות לגבי פונטו קבריולט | lendover | יעוץ ברכישת רכב | 12 | 06-10-10 01:32 |
| אהלן חברה, מספר שאלות לגבי גרנדה 2009 | dim4ik007 | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 15-04-10 01:23 |
| מספר שאלות לגבי גרנדה פונטו 2008 | dor hajaj | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 04-12-09 23:26 |
| כמה שאלות לגבי פונטו ספייס | פורום הגראז' | 6 | 09-08-07 23:04 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד