![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto Spice ELX
|
בבקשה עזרה לפני רכישת פונטו ספייס
שלום לכם,
אני מקווה השבוע להעביר הילוך בכל הנוגע למציאת פונטו ספייס שמורה. אני מודע לזה שזה יכול לקחת גם זמן רב אבל בינתיים חקרתי פה הרבה בפורום. בכל זאת, נותרתי עם כמה שאלות פתוחות, מקווה שתוכלו לכוון אותי ולהסביר: 1- מכונית שהבעלים לא טיפלו בה עם נוזל הקירור של פרפליו, האם היא מראש פסולה? או שאפשר לתת לה צ'אנס במידה והק"מ נמוך והיא עוברת בדיקה בהצלחה? 2- עיינתי במחירון על מנת להיערך תקציבית והלכתי לאיבוד בין הסוגים השונים של ה- ELX. מה ההבדל בין ELX S 75 לבין ELX 90 לבין 7580 S ELX? חיפשתי בשרשור בפורום על "כל מה שרצית לדעת על פונטו ספייס" ולא קיים מידע ספציפי שם על זה. מישהו יודע? 3- לגבי בדיקה לפני קנייה בירושלים. יש לכם המלצה להיכן כדאי לקחת את האוטו לבדיקה? מה עדיף, לקחת למכון דינמומטר או למוסך מורשה של פיאט? 4- אם כבר, אז מהו המוסך המורשה של פיאט בירושלים? 5- לסיום, אם יודעים על פונטו ספייס 01-02 אוטו' ELX עם ק"מ נמוך אשמח לדעת... תודה רבה לכל מי שטורח לקרוא ולעזור. מקווה להצטרף למשפחת פיאט בקרוב
|
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| טיפים לפני רכישת רכב! | Tzvika 16V | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 27-05-15 17:37 |
| עזרה בקניית פונטו ספייס 2001 | פורום הגראז' | 9 | 12-03-07 11:38 | |
| רכישת פאנל חימום + זכוכית למראת צד בפונטו ספייס, האם אפשרי? | פורום הגראז' | 20 | 09-03-07 15:40 | |
| צריך עזרה לפני נטיפול 100000 של פונוט ספייס S | פורום הגראז' | 0 | 04-01-07 09:30 | |
| שסתומים 8/16 בדגמי פונטו ספייס - התלבטות לפני קניה | פורום הגראז' | 7 | 11-10-06 03:37 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד