![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מזגן לא קירר בעיר, בשל חום מנוע גבוה.
המזגן לא הופעל במשך כל הקיץ, וכאשר הופעל לא קירר בנסיעה בעיר. משום שמזגניסט אמר לבעל הרכב שיש כתם במעבה, והמזגן לא מקרר.
במקרה בעל הרכב ביקר אצלי אתמול, בשל שעון חום מנוע מעל לחצי בנסיעה בעיר, אבל מחוץ לעיר השעון עמד על החצי. החלפת יונית וונטה פתרה את הבעיה. הבחור התעקש שיש בעיה במזגן, אמר שבכול מקרה הוא לא אוהב לנסוע עם מזגן. הרכב כל כך מלוקק, שכאב לי שאין לו מזגן. למרות אי רצונו החלטתי לתקן. אמרתי לו שישב בשקט הכול עלי. בדקנו דליפה עם שני סקנרים. לא התגלתה דליפה. מילוי והתאמת לחץ הגז, והופ המזגן קירר ל-6.5 מעלות גם בטורים סרק. עשינו סיבוב עם מזגן וחבר הפורום ממש נהנה מהנסיעה, ראיתי על פניו. הרכב פונטו 96, לדעתי הכי מסודרת בארץ. אמרתי לו שיכתוב על זה בפורום. גם על הפשלה שהייתה לנו עם היונית וונטה החדשה. אז חבר יקר, אתה מוזמן להוסיף. נראה שהבעיה במזגן הייתה בשל חום מנוע גבוה. הרכב נסע כך זמן רב, לכן חשבו ששעון החום בלוח השעונים מזייף והוסיפו שעון. דוד.
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בירור לגבי מוסך פיאט בעיר תחתית בחיפה | james_fiat | בעלי מקצוע | 3 | 04-08-13 01:14 |
| חום מנוע גבוה | yair791 | אונו - טכני | 16 | 15-08-12 14:54 |
| יותר מידי פיאט בעיר קטנה | ronald27 | פורום המועדון | 8 | 19-02-09 16:17 |
| אונו 1300 . חום מנוע גבוה בגלל אוברול ?? | פורום הגראז' | 10 | 30-01-07 10:35 | |
| עדכון: לגבי הפיאט אונו שלי 1400 70s שאוכל 1 ל 5 בעיר | פורום הגראז' | 8 | 15-03-06 19:29 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד