![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו S70 הזרקה
|
מיואש כבר מהמערכת דרושה עזרה (ממש לא דחוף)
טוב אז כיום יש לי רדיו דיסק של BOSS מדגם RDS514CA
ובנוסף לכך מאחורה יש לי רמקולים סידרה של פיוניר 460W מעולים . מקדימה 4' של פיוניר גם אם אני לא טועה 150W גם לא רעים כולל טוויטרים . בנוסף לכך יש לי סאב של פיוניר מדגם סאב וופר 12 אינטש TSW306C Pioneer פיוניר גודל: 12 אינטש , סוג הרמקולים: סאב וופר , הספק: 1000 וואט , מותג: Pioneer , הספק אפקטיבי: 400 וואט RMS.ומעל הכל מנצח המגבר הנ"ל מגבר לרכב Domboss PT945102 הספק אפקטיבי: 380 וואט RMS , יצרן: Domboss , הספק מקסימלי: 2200 וואט , מספר ערוצים: 4 . שאלתי היא כזאת . הרדיו דיסק יש לו רק יציאה למגבר אחת . ומשום מה מאז שהחלפתי את הרדיו דיסק אני לא שומע טוב את הסאב ובכלל כל הכיוון של המערכת השתבש לגמרי ואני ממש לא מרוצה מהעניין השקעתי במערכת הזאת לא מעט והיום אני צריך להגיע לווליום של 90 בערך מתוך 100 שיש באופן כללי במערכת כדי לשמוע בווליום סבבה .. עכשיו הקטע הוא לא הווליום הקטע הוא שכאילו עם כל הרכיבים האלו המערכת חלשה והסאב כאילו עובד על רק רבע מהכוח שלו . חשבתי להוסיף עוד מגבר יש לי אפשרות לקנות עוד מגבר כזה בדיוק במחיר ממש זול השאלה היא אם הוא יצליח להרים את הסאב באופן שנשמע טוב .? או האם יש לכם הצעות למגברים בואו נגיד עד 500-600 שקל אבל משו שירים את הסאב טוב . תאמת שאני כבר מיואש חשבתי לפרק הכל ולמכור הכל יד שניה וזהו ..חשוב לציין שהכל מורכב על פיאט אונו שנת 96 . אשמח לתשובה מהירה . תודה לכל העוזרים . |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הרהורים לגבי הגיר - דרושה עזרה | lag5 | פונטו - טכני | 2 | 23-07-08 10:02 |
| עזרה לגבי פירוק פנסים קדמיים בפונטו ספייס 01 - לטובת הרכבת angel eyes | evy_s | פונטו - טכני | 11 | 23-03-08 21:39 |
| צריך עזרה דחוף דחוף | פורום הגראז' | 1 | 25-08-07 23:45 | |
| עזרה בפריקת מצבר-מיואש | פורום הגראז' | 5 | 12-06-07 07:46 | |
| עזרה דחוף דחוף דחוף | פורום הגראז' | 2 | 15-12-06 18:40 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד