![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
עזרה דחוף דחוף דחוף
הסיפור שלי קצת ארוך אבל כל עזרה שלכם יכולה להציל אותי מדבר טיפשי שעשיתי או אולי ללמד אחרים לא לעשות את זה.
![]() ![]() ![]() טוב אז ככה לפני 3 שבועות רכשתי פונטו שנת 96 במגרש ב12000 ש"ח הרכב נירא ממש פצצה אז התלהבתי ממנו ( כמו ילד קטן) וקניתי אותו מבלי לעשות בדיקה כי אמרתי שלא ממש שווה לעשות בדיקה לרכב בסכום הזה . טוב אז המוכר עשה איתי חוזה אתם יודעים כל בשטויות שלהם ואני בקשתי ממנו להוסיף שהוא מתחייב שאין לאוטו בעיות במנוע גיר ושאסי והוא רשם שהמנוע והגיר תקינים והשאסי תקין לרגע זה . טוב אז עשינו עברת בעלות וניפרדנו כל אחד לדרכו עד כאן הכל בסדר . לכחתי תאוטו למוסכניק שלי בכדי לעשות לו טיפול ושיבדוק עם יש לו עוד בעיות המוסכניק שלי בדק ואמר שצריך להחליף דחות את חגורת התיזמון עד כאן הכל סבבה. טוב אז הוא התקשר אלי ואמר שהכל מוכן אבל יש לא משהו לספר לי .הגעתי למוסך והוא אמר לי שנירא לו שהאוטו עבר תאונה ויש סיכוי שיש לו שאסי אני נבהלתי ולכחתי את הרכב ישר למכון בדיקה (ואני יודע שזה די מצחיק לשמוע שמישהו לוכח רכב למכון אחרי שהוא קנה אותו כבר) בקיצור הבודק היה בהלם ![]() טוב אני כמובן ישר טסתי למגרש שממנו רכשתי תרכב בכדי להגיד להם שהם מכרו לי רכב גמור ושיחליפו לי אותו מהר או שיחזירו לי תכסף כי הם רשמו בחוזה שאין לרכב שאסי ויש לא ועוד איך ![]() בקיצור נמעס לי מהם כבר ואני רוצה להגיש נגדם טביעה משפטית. השאלה שלי האם אני יכול בכלל לטבועה אותם כי המגרש רשם בחוזה "שהשאסי תקין לרגע זה " בקיצור כל אחד שיכול לעזור לי בכל דבר שהו אני ישמח לעזרה אולי למישהו כבר קרה מקרה כזה או דומה או שמבין בדברים האלה או אפילו יכול להמליץ לי על עו"ד טוב כל דבר זה יכול לעזור לי מאוד . תודה רבה מראש ![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
הרכב והשאסי
אני חושב שאם הרכב נראה טוב ובמצב מכני טוב אתה יוכול לנסות להתפשר על החזר של בין 3000 ל - 5000 ש"ח . ואז תהנה מרכב שנראה טוב ובמצב מכני טוב. וגם עלות הרכב היא מגוחחת...
סה"כ בנקודת מבט מסוימת [אם יוחזר לך סכום כסף מכובד] זו יכולה להיות עסקה לא רעה.. ולך תדע לאחי גנבו רנו קנגו עם עבר דומה שנרכש במחיר מציאה והביטוח החזיר את מחיר המחירון... ז"א לפעמים צריך קצת מזל... ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
פנה לבית המשפט לתביעות קטנות. ואל תשכח לשמור כל מסמך וקבלה שיש לך. גם מהמוכר, וגם מהמכונאי ומכון הבדיקה.
סביר להניח שאחרי שהם יקבלו את הזימון למשפט, הם יסכימו להחזיר לך את האוטו. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד