![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
רעש של מים מאיזור הדשבורד - פונטו ספייס 8v 06
שלום,
כאשר הרכב קר (ושמתי לב שזה קורה כשחם בחוץ, למשל בערב זה לא תמיד קורה), נשמעים רעשים של מים מאיזור הדשבורד. מקריאה בפורום, אני מבין שמדובר באוויר במערכת הקירור של הרכב. כאשר הרכב היה בטיפול (במוסך מורשה יבואן), הבאתי זאת לתשומת ליבם והם גם אמרו לי שזה אוויר במערכת. ביקשתי כבר שגם יחליפו את הנוזל קירור כי המון זמן לא החליפו אותו. הם ביצעו החלפה וניקוז של אוויר מהמערכת, וגם אמרו לי לחזור אחרי שבוע כדי לנקז אוויר שוב (וכך עשיתי). בנוסף לזה, נאמר לי שיש כנראה סתימה חלקית ברדיאטור חימום, ושאם הרעשים של המים ימשיכו אז זה בגלל זה, ועם זה אין מה לעשות כל כך, כי זה סיפור להחליף את הרדיאטור הזה (פירוק של הדשבורד לגמרי). אחרי שבוצע כל הטיפול הזה, היה נדמה שבאמת התופעה נעלמה, אך לאחרונה שוב חוזרת. האם זה באמת יכול להיות בגלל סתימה חלקית ברדיאטור חימום? נאמר לי שאם זה בגלל הרדיאטור חימום, זה לא מהווה בעיה וזה לא יכול לגרום נזק. האם כך הדבר? ובכל זאת, אם נוקז אוויר, וזה היה בסדר לכמה זמן, מאיפה נכנס שוב אוויר למערכת? תודה מראש לעונים. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ביעבועים מאזור הדשבורד - ספייס 02 | Cabman | פונטו - טכני | 28 | 10-10-11 19:37 |
| שריקות מאיזור הרצועות | nitay10 | בראבה - טכני | 15 | 04-03-10 15:32 |
| מחפש חלק עליון של הדשבורד לטמפרה 94 | asimon | קניה | 0 | 09-09-09 19:02 |
| טעות של טירון - צבע על הדשבורד | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 8 | 04-09-08 23:10 |
| חריקה מכיוון הדשבורד | פורום הגראז' | 7 | 11-09-07 17:58 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד