![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
לכותב האחרון.
מצטער לאכזב אותך אבל התקנת קיט כזה, אינה חוקית בישראל. לא תוכל לעבור טסט וגם המכונית שלך בלילה תהיה "מגנט לשוטרים". |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
הרי זה מאוד מעצבן גם מקבלים מכוניות עם רמת גימור על הפנים למה ??כי היבואן החליט לעשות קופה על גב שלנו וגם כי מכוניות הליסנג וההשכרה הן השולטות בשוק וגם אסור לשנות בורג ברכב
??? |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Mazda Lantis 323 1.6
|
צטט:
גוון לא הולך להיות מעל 5000K שזה לבן נקי. לגבי טסטים, זה כמו לשחק רולטה, (כמובן לא להגזים, אם אני אבוא עם קיט 12000K על מאזדה 97 אז אני אקבל הורדה מהכביש באותה השנייה וברור שאני לא יעבור טסט). אני מנסה להתקרב כמה שיותר לOEM. דרך אגב, במהלך עבודתי (לא נפרט כאן,לא משהו גרנדיוזי סתם צנעת הפרט) יוצא לי בין היתר לבצע חיפוש באין ספור מכוניות, ותוך כדי אני מדבר עם הנהגים, כבר כמה פעמים עברו רכבים שאני יודע בוודאות שלא באים עם HID ובכל זאת התקינו בהם HID. אז אני שואל כמובן מה הגוון, ואיך בדיוק הוא עובר טסט ומה לגבי שוטרים.. בדרך כלל התשובות הם שעובר טסט ושוטרים לא עוצרים. כמובן שאני לא חיי באשליות אני יודע שזה כן קורה, אם כי יש לציין כי רוב המכוניות הם משנתונים 2002 ומעלה. בלי קשר באותו איזור אני אישית מכיר בעלים של סיויק 95 שעבר טסט עם סופרצ'אג'ר! כמובן כל השאר מקורי למעט מחשב רכב (הרכב על טסות מקוריות) וממיר קטליטי יותר שקט. הבן אדם פשוט שייף את הכיתוב שעל הסופר, וחרט HONDA. ליכלך אותו, וגרם לו להראות חלק מקורי. נראה כמו סעפת יניקה לעין בלתי מזויי*ת. הייתי פשוט בשוק שיצאנו מהמכון טסטים. אז זהו אני לא מתכוון להיתגרות במזל, אם פיזור האלומה הוא טוב, גוון OEM, ואני אחביא את הבאלסטים בבית הפנס, אין שום סיבה שאני לא יעבור טסט וששוטרים יעצרו אותי. כמובן לדאוג שאני לא מסנוור נהגים אחרים זה הכי חשוב. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אם אתה מחפש להסוות את הנורות, הגוון צריך להיות נמוך יותר, לכיוון הצהבהב.
אישית, אני לא מבין למה ללכת לכחולים/לבנים. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Mazda Lantis 323 1.6
|
מה שאני הצלחתי למצוא אלו 3000K-4500K-5000K והולך וגדל.
יש גם 4100K אבל אלו נורות יותר יקרות,מכיוון שהם OEM. ואתה קונה אותם כתור D2S\D2R חלק חלופי למערכת מקורית קיימת. אני משאר שגם ניתן למצוא 4300K אבל עוד הפעם אלו חלקים שונים. 4500K נראה לי הבחירה הכי סבירה, הכי קרוב לOEM. מצאתי ערכה נורא זולה, והאמת חשבתי שזו איזה בדיחה, והמוצר על הפנים אבל מביקורות של אנשים בחו"ל הערכה דווקא מצויינת וישנה אחריות לכל החיים על כל הערכה. מדובר במחיר של 40 דולר לקיט בעל באלסט SLIM וכמובן באיזה גוון שתרצה. ו30 דולר לערכה בעלת הבאלסט הרגיל. לינק לאתר המוצרים ולא מדובר באיזה E-BAY או משהו בסגנון, חברה שקיימת כבר דיי הרבה זמן, אנשים בפורומים בחו"ל דווקא אהבו. והקטע הטוב הוא שזה יגיע ישר אלי בגלל המחיר. אז HID ב150\110 שקל? את זה אני חייב לנסות. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעית חשמל - אורות ברקס וינקרים אורות דרך | dadaSH | אונו - טכני | 6 | 23-11-09 19:31 |
| פונטו ספייס 16V - רעידות קלות וריצוד אורות בהנעה קרה, מדוע? | raanan_t | פונטו - טכני | 5 | 10-08-09 18:27 |
| ספייס 2001 - אורות בלימה דולקים קבוע | gsk | פונטו - טכני | 5 | 01-05-09 13:50 |
| התחממות ספייס 2002 | nomic25 | פונטו - טכני | 11 | 08-10-08 09:41 |
| הפעלת אורות ללא מפתח - פונטו ספייס | פורום הגראז' | 13 | 05-03-07 18:17 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד