![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Member
הגלגלים שלי: גטס ידנית
|
אכן לצערנו את בעלי המקצוע ההגונים והמקצועיים ניתן לספור על יד וחצי,
לכן הכי טוב לעשות הכל לבד. אין לנו על מי לסמוך אלא על עצמנו. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אסף איך בדיוק אפשר לעשות הכול לבד ?.
את הראש חייבים למסור לחרט. יאיר, כדברי שיר הפרטיזנים, "אל נא תומר הנה דרכי האחרונה, את אור היום (לא) הסתירו שמי העננה..." הכול יסתדר, יש רק בעיה קטנה הגיע היום בגרר C2 מודל 2008 16 שסתומים 1.6 טורבו. עם מנוע תפוס. הסככה תפוסה מקווה שלא ירד גשם. אם כן אתה תעבוד ואני אהיה עם מטרייה ותה עם נענע. כפי שעבדנו בטנדר שלך בגשם. ![]() ראה איך ייצא לי הטמבון השחור של הספייס לאחר תיקון וצבע. דוד.
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
יצא יפה מאוד הטמבון
מחר אגיע עם הטנדר ובו ראש אחר ולא עם הראש הבעיתי כי יש לי עבודה דחופה ביותר עם אבא שלי ואגיע ביום שלישי עם הרכב לצורך ביצוע התיקון. ככה או ככה כניראה לא אראה את הכסף מהחרט הדפוק הזה אבל ניראה מה יהיה מה שבטוח שאני אגרום לו הרבה נזק לעשק שלו אם הכסף לא יוחזר
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
היום זה אחד הימים המעצבנים שקוראת לכל איש מקצוע זה היה יום בו כל דבר לא הלך לי
בהתחלה ביזבזתי חצי יום על מציאת חנות בנתניה שלא סופרת מלאי בשביל היוניט למאורר ואחרי זה למצוא אום מתאימה ליוניט כדי שאוכל להלחים אותה לT מברזל ולחבר לצינור העליון של הרדיאטור אחרי שמצאתי את הכל הגעתי הביתה להלחים את האום בזמן ההלחמה דעתי לא סמתי לב שאני מחמם יותר מידי ודפקתי את האום ממש בסוף ההלחמה עזבתי את הרכב עד יום ראשון
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
בדיוק עכשיו ארז גמר לתקן את המנוע של ה-C2. הבחור כאן וביקש מארז שיחליף גם את הצינור העליון של הרדיאטור. אין בעיה עם המחבר או הצינור. אבל אתה יודע מה זה פדנט. נראה שבעבר היה מחובר אליו שעון חום.
הביא צינור חדש, בישן יש את הצינור המקורי עם יציאה ליונית. אם הוא לא ייקח אותו, תקבל אותו. ואם ייקח אציע לו כמה גרושים בעבורו. דוד.
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
נהדר תודה
מעניין איפו הוא קנה את זה
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
הצינור המקורי גומי החדש שקנה בעל הרכב בחברת פיגו' ייצא פגום.
הצעתי לארז שלא ימסור לו הערב את הרכב, ולא יעשה נסיעת מבחן בלילה. לדעתי לא צריך להחליף צינור, אבל פדנט זה פדנט כך הוא רוצה. לפני חודש הוא גם הזמין שייצרו לא אגזוז כפול, עבורו שילם 3500 ש"ח. ככה זה אצל רווקים שין להם ילדים וחיים על חשבון ההורים. ![]() דוד.
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
יאיר הצעירים לא שמעו לי, לא לעשות נסיעת מבחן ולא לשחרר את האוטו בלילה.
קמתי בבוקר והרכב איננו. הבחור חזר בבוקר ( הלב שלי החסיר פעימה ברוך השם שהשיפוץ הצליח. ) ורוצה לטפל בבעיה נוספת. רעש מגלגל הספר שתלוי מתחת לרכב. ארז שאל אותו מאין קנה את הצינור, אמר שקנה תמירת 100 ש"ח מחבר.עוד מעט הצינור יוחלף, וניראה מה יגיד. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חידה טכנית נושאת פרס. | davidmzr | אוף טופיק | 22 | 15-07-14 23:12 |
| בעיה טכנית ברכב - check transmission | or286 | פונטו - טכני | 2 | 16-05-14 18:43 |
| שאלה טכנית על ראש מנוע | dodihob | פונטו - טכני | 6 | 13-05-12 23:44 |
| בעיה טכנית - נתפס הגז(בעיקר בניוטרל) - HGT 01 | avigabso | פונטו - טכני | 5 | 07-06-08 11:02 |
| בעיה טכנית: למה במקום סמלון אישי מופיע לי: X ? | אתר המועדון | 4 | 19-03-06 23:32 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד