![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: PUNTO HGT
|
בעיה טכנית - נתפס הגז(בעיקר בניוטרל) - HGT 01
שלום לכולם,
ברשותי פונטו HGT 2001. אתמול בערב נסעתי ולפתע (לאחר שהסל"ד היה גבוה בעקבות לחיצה על הגז) , שמתי לב שהגז כאילו נתפס אבל לא בדיוק... כשהאוטו בניוטרל בין ההילוכים - הסל"ד עולה במהירות כאילו ממש לוחצים על הגז בחוזקה. כשהאוטו נכנס להילוך הוא קופץ חזרה למטה אבל עדיין עולה באיטיות , כאילו הגז נלחץ אבל ממש בעדינות כשהאוטו בהילוך , וממש חזק כשהאוטו בניוטרל. האם למישהו יש מושג מה הבעיה ? אני חייב ללכת למוסך בשביל זה ? זה כבר קרה לי לפני חודש בערך (גם לאחר לחיצות גז קצת...) והסתדר לבד לאחר כמה שעות שהאוטו היה כבוי. אני מקווה שמחר בבוקר שאניע את האוטו הבעיה תסתדר שוב , אבל בכל מקרה, אשמח לדעת מה מקור הבעיה וכיצד לסדר אותה ? אם צריך ללכת למוסך , לאיזה מוסך אתם ממליצים ללכת (באזור המרכז)? פשוט קניתי את האוטו לא מזמן ואני לא כל כך בעיניינים... אשמח לקבל עזרה מכם בהקדם , חבריי היקרים. תודה מראש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
יש מצב שכבל הגז נתפס.
זה לא אמור להיות סיפור לסדר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אני מקווה שהבעיה היא בכבל הגז ולא חיישן תקול. (מזכיר לי בעיה דומה שהיתה ברכבי הקודם)
בכל מקרה, גש למוסך לאבחון. זה לא נעים לגלות בעת בלימה לקראת מעבר חציה עם הולך רגל, שהרכב "מחליט" ללחוץ על הגז.
![]() |
#4 |
Junior Member
הגלגלים שלי: PUNTO HGT
|
![]()
חברים תודה רבה על התגובות המהירות.
על הבוקר בדקתי ואכן הכבל גז היה משוחרר... החלק היה תפוס והחזרתי אותו למקום וזה הסתדר. אני מודה לכם מאוד , בכל מקרה אקח את האוטו למוסך בימים הקרובים שיבדקו ויחזקו את החלק אבל אני בטוח שחסכתם לי כסף, זמן, וטרחה מיותרים. תודה רבה, אבי |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
בעיה ידועה ב2001 יש גומיה בסוף הכבל גז שתופסת את המצערת הפיתרון להחזיר אותה למקום ולתפוס אותה עם אזיקון פלסטיק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
צטט:
האמת בהתחלה ניכנסתי קצת ללחץ לאחר בדיקה קצרה זוהתה הבעיה והגומיה קיבלה בעיטה רצינית בתחת ועפה לגינה של השכנים מי צריך אותה בכלל ??ולמה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
שאלה טכנית - ספידומטר + מחשב רכב | rhayun | פונטו - טכני | 5 | 04-06-08 14:12 |
רוצים עזרה טכנית? | פורום הגראז' | 1 | 22-05-06 15:03 | |
גז נתפס בהילוכים גבוהים במהלך לחיצה על הקלאצ'. | פורום הגראז' | 1 | 18-04-06 17:12 | |
בעיה טכנית: למה במקום סמלון אישי מופיע לי: X ? | אתר המועדון | 4 | 19-03-06 23:32 | |
כתבה: נתפס גנב בבאר שבע שגנב 14 כלי רכב מסוג פיאט אונו | פיאט כללי | 0 | 29-06-05 14:11 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד