צפה בהודעה יחידה
ישן 24-06-12, 19:04   #12
mechtech
Senior Member

האווטאר של mechtech

הגלגלים שלי: פונטו S60
חברה, אני מעריך מאד את עזרתכם, אך "הצליל" ממאן לבוא.

raanan_t, הוחלפה משאבת מים לפני כשנה וחצי למיטב זיכרוני ומולא נוזל קרור פאראפלו.
הצליל מופיע להערכתי כשתיים עד ארבע דקות לאחר כיבוי המנוע.
אנסה לתאר שוב, הצליל מאד דומה למצב הנ"ל: כאשר יושבים ברכב עם חלונות סגורים
ושומעים מרכב סמוך שמישהו חייג בדיבורית שלו וממתין למענה, אז צליל ההמתנה (טוווווו..), דומה כמו שתי טיפות ערק.
בפעם הראשונה ששמעתי את הצליל חשבתי שזה מדיבורית של רכב אחר, רק בפעם השניה נפל לי האסימון שזה מאצלי.

TOMERZHR, פתחתי את מכסה המשאבה כדי לראות מה מצבה הויזאלי, קצת מאובק אבל על פניו לא נראה משהו חריג.
המתנתי לצליל, אך "מרפי" אמר לי " תעלה הביתה, חבל לך על הזמן".
מן הסתם כרגע לא אתחיל לפרק "עניינים" (מה שנוסע אנ'לא נוגע), אבל אפנה את תשומת לבי למשאבה.

yair068, הנעתי את הרכב היום למס' דקות ודוממתי את המנוע עם מכסה מורם, אך מלבד "טיקים" מחום המנוע, לא הופיע הצליל המדובר
ולכן לא יכולתי לאבחן (עדיין) האם מנוע צעדים הוא הגורם במקרה הזה.

chesh, יש משהו בדבריך ויכול מאד להיות ש"הצליל" מופיע רק לאחר נסיעה ארוכה מאד (אני נוסע מדי פעם בסופי שבוע דרומה, נסיעה קצת ארוכה).

בכל אופן מהיום כנראה שאכנס לנוהל חדש, עד עכשיו זה היה להציץ מדי פעם על מד החום (את זה עברנו), למרות שבפיאט קשה להיגמל מההרגל המגונה.
כעת בכל פעם שאחנה את הרכב בחניה אאלץ "להתניע" סיגריה ואולי להוציא פק"ל קפה, ולהמתין עם מכסה מנוע מורם ומכסה משאבה פתוח (טוב.. אולי בלי הסיגריה).
זה לא מצב שמצריך טיפול דחוף ואני חיי עם זה לא מעט זמן, כמו שציינתי זה מופיע רק לעיתים ומקרה כזה קצת קשה לאבחנה.

כנראה שחמותי מוציאה את מכשיר ההאזנה השתול ברכב ע"מ לשלוף מידע ושוב מחזירה, או שזה בכלל הדילדו של הידידה של חבר שלי, הכל יכול להיות, מדי פעם אני מוצא לא מעט "מציאות" מתחת למושב האחורי.

שוב, תודה על ההיענות. כל התפתחות שתהיה אעדכן כאן.

נערך לאחרונה על ידי mechtech : 24-06-12 ב 20:14.
mechtech מנותק   הגב עם ציטוט