![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פנדה דינמיק
|
מראת צד שבורה
שלום.
השבוע שמתי לב פתאום שהמראה בצד שבורה. אני היחיד שנוהג ברכב ולא נכנסתי בכלום לכן אני חושב שמישהו שבר לי את המראה (וזה מאוד מעצבן אבל לא הנושא). בכל אופן, אני מצרף תמונות של המצב שהיה. האם אפשר לתקן את זה או שצריך להחליף את כל המראה? ואם צריך להחליף אז מומלץ לקנות חדש או מפרוק? כמה בערך יכול לעלות הסיפור? הרכב הוא פונטו s60 שנת 97 כרגע פשוט הדבקתי את זה ולתפסתי את זה עם איזולירבנד והאמת שלא ממש איכפת לי בינתיים שזה ככה אבל אם זה פשוט וזול להחליף אני מעדיף להחליף. כמובן שעכשיו גם אין חופש בציר ולכן כל מכה תעשה לזה יותר נזק (למרות שזה כבר שבור אז זה בעצם לא כל כך משנה). למרות שזה נשבר עדיין אפשר לכוון את המראה מבפנים ולכן אין פה עניין בטיחותי. מה אתם אומרים? לתקן או להשאיר ככה? תודה נערך לאחרונה על ידי snufkin : 15-06-10 ב 04:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
ניסית להחזיר את המראה לתושבת ? כי לפי תמונות אין משהו שנשבר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
בתמונה מס'3 רואים 2 חריצים שלתוכם נכנסים 2 ווים שנועלים את זה (נראים בתמונה 1 שהם שבורים)
מה שקרה שמישהו ישב על זה ושבר את שני הווים הקטנים. מהשאפשר זה להחזיר ולהוסיף עוד בורג בנוסף לשניים את הבורג האמצעי אבל אז לא תוכל להזיז את המראה פנימה נערך לאחרונה על ידי yair068 : 15-06-10 ב 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
שלום לך
אצלי במראת צד בפונטו כל המנגנון של כיוון המראה לא עבד, קניתי מראה חדשה תחליפית בעלות של 120 שקלים (היא נראית בדיוק אותו הדבר כמו מקורית) והרכבתי לבד, מאוד פשוט. שא ברכה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
תודה על התשובות, עניתם על כל מה שרציתי לדעת.
LEXXA, זה לצערי כן שבור. יש שם מעגל ממתכת כלשהי שנשבר, מה שיאיר אמר. אני אולי ינסה לחזק את זה עם עוד בורג אבל כרגע זה יושב טוב עם הדבק והאיזולירבנד אז עד שזה לא יפול שוב אני לא יגע. 120 שח זה באמת גם לא נזק כל כך נורא, אולי אני פשוט יקנה חדש. שוב תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
שלום לכולם
אני מעלה שרשור מת מחדש מהסיבה הבאה: עד עכשיו השארתי את המראה מודבקת ומחוזקת עם איזולירבנד וזה עדיין יושב טוב. העניין שמגיע טסט בקרוב ורציתי לדעת האם דבר כזה עובר טסט או שאני חייב להחליף את המראה. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
תאורה ברכב לא מספקת. | i12z | פונטו - טכני | 2 | 01-11-09 13:10 |
במחוונים של המזגן יש תאורה? | RFOX | פונטו - טכני | 7 | 09-04-09 22:34 |
תאורה בתא מטען | זאב | פונטו - טכני | 3 | 07-02-08 10:29 |
שאלה חשובה: מראת צד שבורה בפיאט פונטו | פורום הגראז' | 3 | 05-11-05 17:45 | |