![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
מגן שמש שבור בפונטו ספייס
ערב טוב
נשבר לי מגן השמש בצד של הנהג. נראה כאילו הקפיץ בתוך מגן השמש נשבר ולכן המגן לא "נתפס" בשום מצב והוא תלוי מתנדנד בכיוון למטה. במוסך אמרו לי שמגן חדש יעלה בסביבות 300 שקלים ואני מניח שעם העבודה ומע"מ זה יעבור את ה 400. השאלות שלי הן:
שחר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
שני דברים;
באיזה רכב מדובר? דובר על זה רבות, תבצע חיפוש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
הדגם המדויק של הרכב הוא: פונטו 80 דינמיק אוטומאטי
לפני ששאלתי את השאלה, חיפשתי "מגן שמש" (בלי המרכאות) ולא מצאתי. למען האמת עכשיו חיפשתי שוב ואפילו את ההודעה של עצמי לא מצאתי ![]() שחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פנדה דינמיק
|
http://www.fiatclub.co.il/forum/show...8412#post68412
http://www.fiatclub.co.il/forum/show...0806#post50806 זה כמה שרשורים בנושא. כמו שציינתי שם אני קניתי מפרוקיה. יש לך בחיפה כמה פרוקיות גדולות. אני אישית קניתי מגן שמש בפרוקיה בנשר, על הכביש למטה איפה שיש שופרסל ומגה ואלוני וכו. על הכביש הזה ממש קרוב לצ'ק פוסט יש פרוקיה ענקית. אני לא זוכר את השם אבל קשה מאוד לפספס. תכנס לשם ותבקש, אני בטוח שימצאו לך. אני קניתי ב-50 שח אבל הדרישה הראשונה שלהם היתה 100 שח. היה לי רק 50 והם הסכימו למכור לי ב-50. הפרוק והרכבה של המגן מאוד פשוט, גם מוסבר בשרשור הנ"ל. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
מצטער שלא חזרתי קודם
תודה לכל מי שענה.
למרות ההסברים, אני לא מצליח לפרק את מגן השמש (בצד של הנהג) פרקתי את בורג הפיליפס ונראה שאז המגן זז קצת שמאלה אבל ממש מעט ונתקע. אני לא רוצה להפעיל כח מחשש נזק לגג. האם מישהוא יכול להסביר שוב איך לפרק את מגן השמש? תודה שחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פנדה דינמיק
|
אצלי בפונטו יש 2 ברגים. אצלך אולי זה שונה. באחד השרשורים כתוב להוציא בורג אחד ואז למשוך למטה וימינה.
בכל מקרה זה לא אמור להיות מסובך. אם אתה ממש מסתבך תכנס לכל מוסך או חנות חלקי חילוף או פרוקיה ותבקש שיורידו לך את זה, הם יעשו את זה בחינם |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
הגלגלים שלי: 16V
|
גם לי זה קרה, זמנתי מEBAY לקח כמה ימים וזה היה אצלי. כל העסק כולל משלוח כמעט 100 ש"ח. לגבי פירוק, בורג אחד תמשוך את המגן הצידה ולמטה והוא נשלף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פונטו ספייס (MK2) - תאור מערכת ההגה החשמלי. | raanan_t | פונטו - טכני | 10 | 13-03-09 19:00 |
דשבורד שבור - פונטו ספייס 2001 - פורצים ארורים | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 05-09-08 09:56 |
פגוש שבור - ספייס | פורום הגראז' | 0 | 16-09-07 20:15 | |
אונו 96 - חלק במצערת שבור (ערוך...) | פורום הגראז' | 7 | 21-05-07 19:35 | |
מצמד שבור באונו 92 | פורום הגראז' | 1 | 04-10-06 21:21 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד