![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
מנהל
|
שמורת "גמלא" נשרפה היום לחלוטין! יום עצוב מאד!
היום הוא יום קשה מאד לחובבי הטבע , הטיולים, והארכיאולוגיה.
שמורת טבע "גמלא" משמורות הטבע המדהימות היפות והמרשימות בארץ נשרפה והושמדה לחלוטין . נזק כבד מאד נגרם לשרידי העיר העתיקה גמלא וככל הנראה היא נשרפה לגמרי ונהרסה לחלוטין . ספק רב עם השמורה תיתפח מחדש בשנה הקרובה אם בכלל. כל זה נגרם מרשלנות פושעת מאד של צה"ל. יום עצוב. פשוט אין מילים.
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
לצה"ל יש הרבה כח אדם. שיואיל נא ויתרום אנשים לשיקום השמורה.
מצער מאוד לשמוע על זה. במיוחד שרצינו לנסוע לשם בעוד שבועיים.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
|
מדובר על מקום אחד היפים ביותר בארץ. יש בו את המפל אם אני זוכר לנכון גם את ההכי ארוך בארץ.
כל כך ירוק שם שזה מדהים. יש לי איזו תמונה, שצילמתי כשהייתי בצימר מאותו אזור (לא גמלא, אבל קרוב): פשוט עצוב, כל כך ירוק, ועדיין - שטחי אש. ![]()
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| טיול מועדון פיאט - שמורת גמלא, רמת הגולן | raanan_t | פעילויות המועדון | 23 | 11-02-10 23:48 |
| אזהרה: לא להתקין את העדכון ש"מיקרוסופט" הפיצה היום! | stio | אוף טופיק | 21 | 28-06-09 17:41 |
| "טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
| היום ב- 21:00 בערוץ 2: "מי גנב את האוטו שלי?!" | stio | אוף טופיק | 7 | 31-08-08 00:15 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד