![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
שרשור הסרטים המומלצים
לא יודע מה אתכם, אבל אני אוהב סרטים, בעיקר אקשן אימה ומותחן.
תרגישו חופשיים לשתף אותנו בסרטים שראיתם ואתה ממליצים עליהם. נא להוסיף את ז'אנר הסרט בבקשה. אני יתחיל: הערפל ( THE MIST ). ז'אנר: אימה, מדע בדיוני, מתח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
סרט שראיתי אתמול , קומדייה עם מרלון ושון ווינס שנקראת "איש קטן - Little man"
קומדייה קורעת מצחוק מומלץ!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
גם אני חובב סרטים
![]() הנה כמה סרטים שאהבתי (ישנים + חדשים) אלה שבפונט עבה מומלצים A man Apart American Gangster Armored Disturbia Drag me to hell Fighting Gran Turino Hush Kingdom of Heaven Ladder 49 Law abiding citizen Lucky number slevin Ong Bak 2 Paranormal Activity Pitch Black Remember the Titans Shooter Starship Troopers Taken The Forth Kind The Hangover The Haunting in connecticut The Illusionist The Last Samurai The Recruit The Unborn The Uninvited The Transporter Unleashed תהנו ![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
|
חלקם חדשים, חלקם ישנים, ובטוח יש עוד כמה שפרחו לי מהראש.
בשנה האחרונה גם התקנתי מערכת 5.1 בחדר, ורכשתי מסך FULL HD (לא גדול, בכל זאת בסה"כ חדר של 12 מ"ר) - אז חווית הצפיה השתפרה ברמות! קומדיות / אנימציות: Role Models - סרט אדיר! The hangover - כנ"ל! Valiant Ice Age 3 The Wild UP רומנטיים (או - סרטים לראות עם החברה...): The ugly truth How to lose a guy in 10 days מתח / פעולה: A man apart Black Hawk Down The hurt locker (נצפה עוד הרבה לפני שזכה באוסקר והגיע לתודעה של כל הקהל) Street Kings The guardian The taking of pelham 1 2 3 Gamer A perfect getaway Houseman Angels & Demons Law Abiding Citizen - מומלץ בחום Inglourious Basterds - מומלץ בחום Gothica The Kingdom הרפתקאות: Pirates Of The Carribian - כל 3 סרטים, ספק אם מישהו לא ראה ![]() Sherlock Holmes Avatar - בנאלי, אבל נכון ![]() Alice - ג'וני דפ פשוט גאון ![]() דרמה: Mighty Heart Marley And Me (זה חצי פה חצי בקומדיה...אבל הסוף יקרע כל אוהב כלבים ![]() Brothers - מומלץ בחום! סרט מעולה! A walk to remember - מי שעדין לא ראה, סרט חובה (חצי פה חצי ברומנטי) The Blind Side אימה: The haunting in connectict The Fourth Kind - מומלץ במיוחד למי שמאמין שיש עוד ישויות אינטיליגנטיות היי שם The Descent - קצת יותר מידי Gore כמו שאמריקאים אוהבים, אבל סרט מקפיץ ![]() תיעודי: The Cove - סרט חובה לכל אוהבי החיות באשר הם.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ה 127 נכנסת לפחחות...שרשור מעקב פחחות! | צביקוש23 | פיאט אספנות | 5 | 09-05-09 14:00 |
שרשור תמונות של פיאט מהארץ והעולם | פיאט כללי | 34 | 28-07-08 22:43 | |
שרשור החלפתי/תיקנתי..שילמתי | פורום הגראז' | 58 | 09-09-07 22:16 | |
שרשור תמונות של פיאטים של חברי המועדון | פיאט כללי | 1 | 17-01-06 11:49 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד