![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: hgt
|
בעיה עם מערכת הגה חשמלי
שלום לכל חברי הפורום!
יש ברשותי פיאט פונטו ספייס 2001 hgt , לפני יומיים נהגתי ברכב ופתאום בזמן הנסיעה ההגה נעשה קשה במיוחד עד למצב שלא היה ניתן לסובב אותו ללא מאמץ ניכר ונדלקה לי נורת הגה אדומה(זה קרה לי בעבר מספר פעמים אבל לאחר כיבוי והדלקת הרכב הנורה הייתה נכבת וההגה היה משתחרר) כיביתי את הרכב והנעתי ושוב ראיתי שנדלקה לי נורה אדומה עם סימון של ההגה, גם לאחר יומיים שהרכב היה כבוי הנורה לא כבתה וההגה לא השתחרר. הסתכלתי בספר של הרכב ולפי הרשום:" יש בעיה עם מערכת הגה חשמלית". מישהו פה יודע מה זה אומר? ומה יכולה להיות עלות של תיקון כזה? נ.ב: עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מקרה כזה שההגה לא השתחרר לאחר כיבוי והצתה מחדש. אודה מאוד על קצת מידע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Coupe 16VT
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
שלום!
לכל חברי הפורום שרואים את ההערה שלי , בזמנו הגיע אלי מנוע הגה חשמלי של תקול של רענן . אני חקרתי את הנושא ואם תרצו אמשיך לחקור . אם יש ברשותכם מנועי הגה לא תקינים שמרו ואתם ואם יש מישהו בסביבתי שיקפיץ אותם אלי ננסה למצוא מענה לתקלה הזו ששוחקת כיסים .. עמית
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
אני גם בסירה הזאת. לאחרונה, לאחר כמה שנים של שקט, חזרה התקלה פעמיים תוך כדי השבוע האחרון. מקווה שאלו לא חירחורי גסיסה של המערכת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
הבעיה היא לרוב ממסרים, שעלותם היא בין 5 ל20 ש"ח, המחיר הגבוה הוא העבודה שגובים לנו על העניין, כשעה עבודה והמחיר היום למנוע משופץ הם בין 500 - 700 ש"ח (לא במורשה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
מה הגורם לממסרים/נגדים/קבלים לנפוח את נפשם מלכתחילה?
כלומר, ברור לי שזה לא ה-MTBF של הרכיבים. והרי שברוב המקרים המוחלט הבעיה אינה מכנית, כלומר זה לא שמשהו נשבר שם. אז מה גורם לזה? עומס יתר כלשהו? התחממות ? עמית, יש לך השערות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
ממסרים יוצרים פיח בין המגעים ולאחר שמצטבר מספיק פיח המגעים מפסיקים להוליך . ממה שאני ראיתי מהמנוע שהביא לי רענן . הממסרים היו נראים טוב כלומר לא נראה לי שבמקרה זה, הבעיה נבעה מהממסרים (הם עברו בדיקת מיתוג והולכת זרם )
לכן הנושא עדיין מעורפל כי יתכנו מספר בעיות למנועים אילו . אז לכל מי שיש מנוע לתרום שיתרום ונסיק מסקנות לטובת הכלל . אגב 5-20 שקל תביא לי קרטון הממסרים האלו יקרים ולא הצלחתי להשיגם בארץ . תחליפי לא בא בחשבון מכיוון שיש קריטריונים מלבד סידור רגליים . אבג למי שכתב שהוא יכול להשיג בזול אם היית רציני והתכוונת לדגם זה בדיוק אשמח לקנות ממך או להזמין דרכך כמה ... עמית
![]() |
#8 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
המחירים שרשמתי הם וודאיים ונתנו לי ע"י חבר שמשפץ אותם בשביל מוסך מורשה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
הגה כח חשמלי בספייס | spiderdror | פונטו - טכני | 3 | 07-01-10 08:30 |
הגה כח חשמלי | הדר | פונטו - טכני | 4 | 08-07-09 00:58 |
בעיה בהגה חשמלי | iz2 | פונטו - טכני | 1 | 03-02-09 12:30 |