![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
בעיה במשאבת דלק- לפעמים האוטו לא מתניע, מכה על המשאבה מסדרת את העניין
יש לי פיאט פונטו HGT 2002
האוטו ב118 אלף קילומטר. הכל התחיל לפני כמה ימים, האוטו לא מתניע, מצבר לא נשמע עייף. לפי שלושת החוקים להתנעת האוטו, צריך שיהיה קומפקסיה נכונה בבוכנה, צריך שיהיה דלק וצריך ניצוץ. אם הדברים הללו קורים האוטו חייב להתניע. ניסיתי להעביר כבלים- רק בשביל לסגור את הפינה שלהמצבר ובאמת זו לא הבעיה. שמתי לב שבחצי סוויצ׳ לא שומעים את משאבת הדלק. הזמנתי גרר, בא שירות דרך ודפק על המשאבה מלמטה, התחילה לעבוד. לא רצו לפרק במוסך כי עכשיו האוטו מתניע. ואמרו שהחלפת משאבה יותר מאלפיים ש״ח (מוסך מורשה). למחרת האוטו מתניע ונוסע כמו שצריך. יום אחר כך האוטו לא מתניע, אני מרים את המושב האחורי פותח את הפלסיק ונותן מכה קטנה למשאבה, היא חוזרת לעבוד כמו שצריך. רצית לפתוח את המשאבה, אולי הבעיה נראית לעין. ניתקתי מצבר, הוצאתי את החשמל שמחובר למשאבה, וניכשתי את צינור הדלק. בפרויקט מצולם של מישהו ראיתי שהוא מחליף משאבת דלק בגולף. ראיתי שצרך לסובב את המשאבה נגד כיוון השעון. ניסיתי לסובב וזה לא זז. ניסיתי לצד שני וזה לא זז. ניסיתי לשני הצדדים בכל הכח וזה לא זז מילימטר. עכשיו לשאלות ![]() איך אפשר לפרק את המשאבה? יש איזה טריק? אם אני אצליח לפרק יש מצב שאני אצליח לראות מה הבעיה? מה אתם אומרים על החלפה? לשים חדש או משומש? להרכיב לבד? איזו בעיה יכולה להיות במשאבה שמכה קלה מסדרת? תודה רבה לכולם על הקריאה ולעונים! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
בעיה בשילוב הילוכים לפעמים | zah | פונטו - טכני | 4 | 23-11-09 09:53 |
לפעמים אחרי נסיעה האוטו לא מניע | חמוד | פונטו - טכני | 2 | 29-11-08 13:37 |
רעש מוזר לפעמים בעט האצה של האוטו | RaviDJ | פונטו - טכני | 3 | 13-01-08 20:30 |
בעיה במשאבת דלק פיאט אונו s70 93 | פורום הגראז' | 13 | 09-06-07 16:58 | |
טיפן הזרקה המשאבה החשמלית היא קטנה כזאת? | פורום הגראז' | 1 | 16-01-07 08:25 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד