![]() |
|
![]() |
בראבו - טכני טכני - דגמי בראבו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: bravo
|
האם וונטה של בראבו 1.6 מתאימה ל- 1.4 ?
שלום,
יש לי רכב פיאט בראבו 98 1.4 ידנית, נסעתי עם הרכב 130 קילומטר עם 5 אנשים באוטו ועם מזגן, כשחניתי את האוטו אחראי 20 דקות הנעתי את האוטו והתחלתי לנסוע הדלקתי מזגן ויצא עשן מהמזגן ( בתוך הרכב) ושמתי לב שהחום מנוע על 3/4 עצרתי את הרכב מיליתי מים ואחראי 10 5 דקות נסיעה עוד פעם החום מנוע עלה עצרתי את הרכב ושמתי לב שהמאוורר של הרכב לא תקין, הלכתי למוסך והוא רוצה 1000 ש"ח על מאוורר חדש.. יש לי מאוור חדש של 1.6 האם זה מתאים ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
שלום נאור.
הכל תלוי. יש 2 סוגי של מערכות קירור בבראבו: 1) מערכת קירור עם 2 מהירויות כוללת נגד שיושב על המאוורר. 2) מערכת קירור עם מהירות 1 ללא נגד. במידה ומדובר במערכת קירור עם מהירות 1 ללא נגד אז כן מתאים! במידה ומדובר במערכת קירור עם 2 מהירויות כולל נגד אז לפי תמונות יש תושבות שונות על הפלסטיק של מאוורר. אבל תבדוק את התושבות של מאוורר שיש לך באוטו ותושבות של המאוורר החדש שיש לך. איזו מערכת קירור יש לך ? אני מצרף לך 4 תמונות של מאווררים עם פירוט וסימון של תושבות. תראה איזה מאוורר יושב אצלך באוטו, תשווה עם התמונות וכך תדע האם הוא מתאים. במידה והמאוורר החדש של בראבו 1.6 שיש לך לא מתאים והוא בעל 2 מהירויות ונגד אני מעוניין לקנות אותו ![]() אבל, האם מוסכניק בדק שמגיע מתח למאוורר? ניתן לבדוק תקינות של מאוורר בקלות (חוט השחור שנכנס לתוך מאוורר לקצר עם (-) על המצבר). כי יכול להיות ומדובר בתקלת חשמל ולא בתקלת מאוור עצמו. התמונות שצירפתי הם של חברת MAGNETI MARELLI. בהצלחה וכמוון תעדכן אותנו ונעזור לך בהמשך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
*** הוונטה שלי היא כמו באייור של ה1.6 עם הנגד והרכב שלי הוא 1.4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
איזו וונטה? שיושבת באוטו שלך או החדשה שאמרת ?
תשווה בין 2 הוונטות שיש לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
*** הבאתי וונטה מחבר כמו שלי ( בדקתי לפי האיורים) , לקחתי את הוונטה החדשה ופירקתי את המאוורר והרכבתי אותו על הבית של הוונטה שלי, היסתבכתי עם החוטים אז עשיתי חיבור ישירות מהוונטה למצבר. ( הייתי חייב לנתק את המאוורר מהבית כי בבית של הוונטה שלי ( השרופה) יש עוד חלקים)
כשאני מחבר את הוונטה למצבר נידלק לי האור של המזרקים והאוטו לא נוסע טוב ולא מגיב טוב, כשאני מנתק את הוונטה האוטו בסדר גמור. מה יכול להיות הבעייה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
לא הבנתי מה עשיתה ולמה עשיתה.
למה החיבור ישיר למצבר? אתה רוצה שהוונטה תעבוד לך קבוע ? ![]() עם קומבינה כזאת תחליף מצבר אחרי יומיים וונטה אחרי שבוע. ![]() מה יש להסתבך שם עם החוטים? שקע-תקע. תקפוץ לפ"ת בשיש, אני יסדר לך את החשמל. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
חום מנוע יציב על חצי-ללא וונטה? | yaniv hgt | פונטו - טכני | 3 | 22-06-08 11:37 |
וונטה אונו פייר | פורום הגראז' | 3 | 20-05-07 17:14 | |
בראבו 1.4 - בראבו 1.6 , איפה באים לידי ביטוי ההבדלים? | פורום הגראז' | 8 | 10-04-07 21:51 | |
למכירה רדיאטור קרור+וונטה למזגן לפיאט אונו | מכירה | 1 | 06-01-07 23:10 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד