![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| קניה רכבים ואביזרים לקניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
מחפש טסה (צלחת) בודדת לפיאט אונו
מישהו יודע היכן להשיג? יש לי אחת שבורה
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל
|
ראיתי אחת אצל שטרית ברחוב המסגר בתל אביב.
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
תודה, אני אעבור אצלו.
הוא מוכר משומש או חדש? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
מנהל
|
משומש.
רק קח בחשבון ששטרית מזמן עבר את גיל ה 80...והוא לא תמיד יודע מה יש לו בחנות. אפילו קופה ממוחשבת אין לו..כך שתביא מזומן. אצל שטרית בחנות הזמן עצר מלכת.. (אגב שים לב לוולבו העתיקה שמתחבאת מתחת להררי חלקי החילוף בכניסה לחנות) את הטסה ראיתי מעל פתח החנות עצמה תלויהעם כל הטאסות. תחפש טוב תמצא לדעתי.
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
המחירים אצלו סבירים?
פעם אחת נכנסתי לאתר אינטרנט של איזה פירוק, אז יש שם תמונות של הרכבים וראיתי פיאט אונו מסכנה עם טסה רק על גלגל אחד ואמרתי "וואלה מתאים לי", אז התקשרתי לוודא והם רצו עליה 60 ש"ח, כמעט מחיר של סט טסות שלם וחדש. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
טסה לפיאט אונו
הייתי אצל אלי שטרית ואכן היתה לו טסה אבל מדגם אחר. מישהו יודע איפה למצוא?
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
מנהל
|
צטט:
לפי מיטב ידיעתי סט טסות מקורי של פיאט אונו חדש עולה מעל 400 ש"ח . ב 60 שקל אכן אפשר לרכוש סט טסות באוטו דיפו אבל סתם טסות אוניברסליות מכוערות להחריד. ואגב לאחר שעיינתי ברשימת חלקי החילוף של נחום סודאי שהעלה רפי לין (ותודה רבה על הקישור לרשימה) לתשומת ליבך לפריט הבא שנמצא בקטלוג : פריט קטלוגי מספר: 7629712 - טאסה אונו SXI במקום מחיר 278 ש"ח מחיר לאחר %70 הנחה 83 ש"ח!!! הטאסה היא מקורית של אונו ! ועד משהו למחפשי הטאסות פריט מספר: 7654717 + 7654718 טאסה מקורית לפיאט טיפו במקום מחיר 291 ש"ח , מחיר לאחר %70 הנחה 87 ש"ח
מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל Israel Classic & Collectors Vehicle Club - The 5 Club מועדון פיאט ישראל Israel Fiat Club הרכבים שבבעלותי: FIAT 127 900L 1979 / FIAT QUBO 1.4 2013 נערך לאחרונה על ידי צביקוש23 : 15-12-09 ב 17:20. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש את כפתור הפעלת מדחס מזגן מקורי לפיאט אונו | stio | קניה | 10 | 27-08-08 18:10 |
| מחפש טסה לפיאט אונו | yossi_940 | קניה | 4 | 05-05-08 12:44 |
| התאמת מנוע ח"ח מפיאט פונטו לפיאט אונו | /F/I/A/T/ | אונו - טכני | 3 | 20-03-08 22:28 |
| מחפש חלקי חילוף קוסמטיים לפיאט אונו (מצורפת תמונה) | stio | אונו - טכני | 2 | 19-11-07 09:51 |
| מחפש מחשב לפיאט אונו 1000 סמק הזרקת דלק. | פורום הגראז' | 1 | 31-12-06 18:55 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד