![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 2001
|
מנורה אחורית לא עובדת
שלום יש לי פונטו ספייס 2001 ונדלק לי מנורה בצבע כתום בדשבורד בדקתי והמנורה האחורית לא עובדת(נורת דרך).
מצאתי את הגודל שלה R10W הבעיה היא שאני לא יודע להחליף אותה למישהו יש מדריך איך ואיזה כלים אני צריך . נ.ב יש לי ידע טכני רחב . תודה לעוזרים. מייל-yakov1986@gmail.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
לילה טוב,
נורת דרך זה בתאורה הקידמית של הרכב. אם זו נורת בלם אחורית ויש לך את סוג המנורה ועוצמתה, פשוט עליך לפרק את בית הפנס האחורי, לסובב את הנורה השרופה ולהוציאה וכן לחזור על הפעולה עם החדשה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
הוא מתכוון כנראה לנורות האדומות האחוריות שנדלקות עם אורות החזית, ניתן לקרוא להן "נורות דרך".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Grande
|
בגלגל רזרבי יש בוקסה ומברג
קח אותם - בדופן של הפנסים בחלק הפנימי של האוטו יש מכסים מפלסטיק - תזיז את המכסה תכניס את הבוקסה ותפתח את הבורג (אולי יש שני ברגים לכל פנס) אח"כ כל הפנס יצא ותוכל להחליף נורה הרכבה בסדר הפוך בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
ישנם שני ברגים לכל פנס. אחד מתחת למכסי הפלסטיק המדוברים ואחד בתא המטען מתחת לדיפון\שטיח.
לאחר פירוק שני האומים בעזרת הבוקסה המיוחדת (אפשר גם עם בוקסה 19 רגילה) הפנס ישתחרר מהרכב. יש לנתק את הקונקטור ולקחת את הפנס אל שולחן העבודה. שם יש לפתוח את מכסה הפנס (פלסטיק שחור) ע"י שחרור של ברגי פיליפס. שווה כבר לבדוק אם שאר הנורות נראות רע ולהחליפן על הדרך. בהצלחה.
![]() |
#7 |
Junior Member
|
תודה על העזרה
החליפו לי היום באוטו דיפו בחינם מנורת דרך אחורית אבל עדייו נדלק לי המנורה בסקאלה בצבע כתום ובדקו את כל המנורות ברכב וביקצור עשו בדיקת חורף (חינם כי קניתי ווישירים) המנורה שהחליפן לי היא R5W ולא R10W כמו שמומלץ פה בדביק מה אני אמור לעשות ?
לקנות מנורה R10W או להתעלם ממנורת האזהרה הכתומה כי אני מת כבר שהיא תיעלם . אני כבר מיואש . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
מה מיואש ? זה בסך הכל נורה !
אמרו לך 10W, לא סתם ! תחזור אליהם (ואני אצנזר את עצמי פה לגביהם) שיקחו נורה R10W מהמדף (ואני ממליץ לך בחום לשים אך ורק OSRAM או PHILIPS או HELLA, לפי הסדר הזה) ושישימו לך נורה חדש לא לעשות ביג דיל מדברים פשוטים. ועכשיו תסיק לבד את המסקנות שלך לגבי איפה לטפל ברכב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
בדביק רשום גם שנורות לא תואמות יגרמו למחשב הרכב להתריע גם כן. לכן נורית ההתראה בלוח השעונים דולקת.
רשום R10W, תתקין R10W, לא שום נורה אחרת. אוטודיפו היו חאפרים, ונשארו חאפרים. אליהם באים רק שיודעים מה רוצים לקנות בדיוק, וכי המוצר כדאי לרכישה אצלהם. לא כדאי להסתמך על ה"ידע" שלהם. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 02-11-09 ב 08:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
יש לכם ניסיון לא טוב עימם או שהכל משמועות בפורמים?
חבר התקין שם רדיו דיסק חדש לפונטו ספייס 2001, ההתקנה היתה מסובכת וכללה גזירת צמות חוטים וחיבור בסרט בידוד ולא היו שום בעיות. באותה ההתקנה הותקנו גם זוג רמקולים בדלתות הקדמיות, וזוג רמקולים אחוריים בצידי המגש האחורי. ההתקנה בוצעה בצורה מקצועית לחלוטין, אחראית, הוסבר ללקוח כל מה שבוצע ואפילו היה חלק סדוק לפני ההתקנה והובא לתשומת לב הלקוח, כדי שלא יאשים את המתקין בטעות. לאחר שבועיים הוא החליט לרכוש גם זוג טוויטרים ולהתקינם במראות במקום הייעודי, גם במקרה הזה ההתקנה בוצעה בצורה מקצועית לחלוטין. כמובן שבשני המקרים הייתי נוכח במקום. עלות ההתקנה היתה זולה מכל חשמלאי שביררתי קודם לכן, כמו כן אני בעצמי נהגתי על הרכב לאחר מכן, שמעו מצויין, לא נדלקה שום נורה בלוח השעונים שמקורה בהתקנה רשלנית והרכב נסע מצויין. הנורה הכתומה של האורות באמת דלקה, אבל זה היה עוד לפני ההתקנה. במקרה של פותח השרשור מדובר בטעות שקרתה בתום לב ולא במטרה לחסוך. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
שמשה אחורית למריאה סטישן | shacharc | קניה | 3 | 29-09-09 03:55 |
תיקון פגיעת פח בדלת וכנף אחורית | שגיא ישראל | פונטו - טכני | 19 | 16-09-09 22:01 |
איך מחליפים מנורה "ברקס" אחורית שמאלית פונטו ספייס | פורום הגראז' | 1 | 13-06-07 16:24 | |
פונטו 2002 ELX מנורה שמאלית ראשית לא עובדת .איזה סוג היא? | פורום הגראז' | 21 | 10-02-07 17:58 | |
הורדת מדבקה משמשה אחורית | פורום הגראז' | 4 | 09-02-06 15:07 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד