![]() |
|
![]() |
בראבה - טכני טכני - דגמי בראבה בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: בראבה
|
נורת הזרקה דולקת בפיאט בראבה
שלום.
בשבוע האחרון שמתי לב לנורת הזרקה בצבע אדום שנדלקת לסירוגין בזמן נסיעה. הרכב המדובר הוא פיאט בראבה 1996 1.4 ידני. יש לציין כי לפני חודש בערך כשהרכב לא היה אצלי הרכב נסע על מיכל החירום אך זאת הייתה הפעם היחידה כי אני תמיד מקפיד שזה לא יקרה. חוץ מזה הרכב נוסע ללא תקלות, בהילוך שני טיפה מקרטע בהאצה אבל גם זה רק כשהמזגן פועל. לפעמים כשאני מניע המנורה של ההזרקה נכבית ואז באמצע נסיעה נדלקת שוב ואחרי כמה דקות שוב נכבית. אני יודע שאין מנוס מללכת למוסך מורשה שיבדוק מה הבעיה. השאלה שלי היא אם כדאי לשים קודם K44 ולראות אוליי זה יפתור את הבעיה? או שאין טעם ועדיף להגיע כבר ישר למוסך. יש לציין שהרכב נוסע בסדר גמור אבל יש תחושה שהוא אוכל יותר מידי דלק... כמו כן אם אפשר לקבל המלצה למוסך מורשה אמין וטוב באיזור בת-ים ת"א זה יהיה אחלה. בתודה מראש... נערך לאחרונה על ידי astro21 : 23-10-09 ב 15:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מוסך לפיאט
מוסך מורשה היבואן, "מוסך פיאט שמשון יהוד" שברח' העצמאות 24 א.ת יהוד, בהנהלת חיים,
טל' 03-536748. בברכה - רפי לין ![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט 500, ג'ילרה נקסוס 500
|
שים K44, זה הפיתרון הזול ביותרובד"כ גם עוזר למקרים כמו שאתה מתאר, יכול להיות שהנסיעה על הרזרבי הזרימה גם את כל ה"סלחה" של הדלק במיכל וה-K44 ינקה את המזרקים.
ניר.
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
ניר שלום,
פותח השרשור תיאר מצב שהרכב "זולל" דלק, לפי איך שהסברת הבנתי שהמעברים ניסתמים בגלל ה"סלחה" כלשונך. במצב כזה הייתי חושב שהרכב יגמגם משום שהמעברים סתומים ולא מגיע דלק כי ה"סלחה" חוסמת אותם. איך תוסף K44 יטפל בבעיית צריכת הדלק הגבוהה? אשמח להסבר מעמיק יותר, מוטי. נערך לאחרונה על ידי moty003 : 27-10-09 ב 14:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
יכול להיות חיישן למבדה (חמצן) תקול = צריכת דלק גדולה.
אבל זה סה"כ ניחוש, ולכן ממליץ לגשת למוסך להתחברות עם אקזמינר ואיתור תקלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט 500, ג'ילרה נקסוס 500
|
מזרקים סתומים משבשים את האספקה הסדירה של הדלק למנוע ולכן תיתכן צריכה מוגברת, יכול אפילו להיות שמקור הבעיה היא במשאבת הדלק, אני לא יודע לומר בוודאות, K44 זה פיתרון זול ולעיתים גם יעיל לבעיית סתימות מזרקים ואם זה לא יעזור זה גם לא יזיק לא למנוע ולא לכיס. ודרך אגב המילה היא "סחלה" ...
![]() ניר.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
נורת הגה נדלקת בפיאט פונטו לאחר מכה בגלגל | Moshe | פונטו - טכני | 3 | 18-09-09 20:40 |
נוריות דלוקות בפיאט בראבה.. | TAOTAO | בראבה - טכני | 0 | 08-12-07 20:33 |
נורת מצבר נדלקת בפיאט טיפו 94 | פורום הגראז' | 4 | 19-07-07 20:00 | |
מסנן דלק בפיאט בראבה | פורום הגראז' | 6 | 23-02-07 10:19 | |
ידיות בפיאט בראבה | פורום הגראז' | 2 | 23-08-06 13:49 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד