![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
אוויר חם מהמזגן בהפעת מאוור
פעם ראשונה העברתי אתמול בנסיעה את המאוור שיכנס אוויר מבחוץ. אחרי כמה דקות התחיל לצאת אוויר חם. עכשיו בכל נסיעה אם אני מפעיל מאוור יש אוויר חם, כשהרכב עומד נכנס אוויר מבחוץ והכל עובד כרגיל.
בעיה נוספת, שאני מעביר את המזגן למהירות 3 יש לי רעש מרגיז, כאילו המאוור מתאמץ. אני חושב לפרק את המפוח ולנקות אך לפני אשמח לשמוע את דעתכם. אם מישהו החליף לבד פילטר אשמח לקבל הוראות. תודה מראש לעוזרים ! מישל. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
איזה רכב?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
פונטו ספייס SX 2001.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
:-)
הרעש הזה בגלל שהצטבר לכלוך או עלים במפוח נקיון ופירוק יפתור הבעיה
בקשר להוראות להחלפת מסנן אוויר של המזגן זה שני ברגים מתחת לתא כפפות ואז אתה מושך את הפילטר בכל אופן יש מדריך באתר יעיל מאוד |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
מחר אני אשב על זה.
מה לדעתך גורם למאורר להכניס אוויר חם ? אין לי הרבה נסיון עם רכב אבל אני חושב שזה הגיוני שאם המנוע חם והאוויר נשאב מבחוץ אז יכנס אוויר חם תקנו אותי אם אני טועה. משהו נוסף שמטירד אותי, יש לי רעשים ממש מעצבנים בנסיעה. לאחר סריקה מצאתי את מקור הרעשים, אך אין לי מושג איך לגרום לזה להעלם. בעבר ניסו לפרוץ לרכב וניסו לשבור את הבגאז, נשארו סימני פטיש (בקרוב אני אצל הפחח) את הסגירה הבעיתית תיקנית, ישרתי את הצופציק ומשכתי אותו כלפי חוץ. בזמן הנסיעה יש רעש שאני כמעט בטוח בא מהחלון האחורי של הרכב. כשאני לוחץ על השמשה האחורית בחוזקה, הרעשים נעלמים, כאשר אני משחחר את היד מהשמשה הזמזומים המרגיזים חוזרים. עוד משהו שמשגע אותי, לפני כמה זמן שברתי את המנורת סאלון (רציתי לשים לדים לבנים) משכתי כנראה חזק מדי ונשבר הקליפסות של המנורה. לא משנה איך אני מתקן כל בוקר שאני נכנס לרכב יש לי לוסטרה תלויה בגג. הלכתי היום לפירוקיה והציעו לי 100 ש"ח למנורה משומשת. מה דעתכם על המחיר ? מתנצל מראש על אורך ההודעה, לא רואה טעם לפתוח עשרות פוסטים. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
הופ הופ טרללה קפצתי בשורה (או קצת יותר).
מעבר לדברים שצינתי, היום בבוקר רציתי לשאוב קצת אבק מהריפודים וגיליתי שהמצת לא עובד. עלות תיקון משוערת ? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
קפוץ לפ"ת מחר, נבדוק לך את כל הבעיות שלך ונתקן במחיר סמלי
. (מחר אני מטפל ברכב שלי, על הדרך נתקן את שלך, תביא בירות ומצב רוח טוב . אם תרצה תתקשר למספר שלי 0542557853)
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
בקצרה...
מצת: בדוק את הפיוז. 7.5 אמפר למיטב זכרוני, כמעט בוודאות הבעיה שם. מנורה פנימית: בEBAY יש את בית נורה של ספייס ELX ב-5 פאונד לפני משלוחה אויר מבחוץ: מושפע מחום המנוע, בוודאי. ודא שהטרמוסטט על "קר" או "קרEST". בעת נסיעה אמור להיות אויר קר יחסית. כמובן שזה לא המצב אם אתה נוסע ביום חם.. |
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
Senior Member
|
צטט:
צטט:
צטט:
|
|||
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
|
צטט:
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| יוניט מאוור | s_nadav | פונטו - טכני | 18 | 14-06-09 02:50 |
| מחפש יוניט מאוור לנגד מאוור לפונטו 96 1250 סמק | s_nadav | קניה | 4 | 13-05-09 00:32 |
| צינור פילטר אוויר(פתוח)עם חור-נכנס אוויר חם מהמנוע | anakonda | פונטו - טכני | 0 | 09-03-09 02:25 |
| מאוור לא מתכבה.... | alex699 | אונו - טכני | 12 | 29-12-07 19:55 |
| מאוור הרדיאטור נח לו | פורום הגראז' | 47 | 21-08-07 13:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד