![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
משגעת אותי האונו , עדיין מתכבת לי ברמזורים ומרקטעת לי בדרכים
באסה איתה
מיום שני היא במוסך החליפו לה משאבת דלק וסת דלק חיישן של מערכת ההצתה ועדיין היא מזייפת ![]() השארתי אותה עוד יום נקווה שיחליפו את הד'יגיפלקס המעפן הזה לאחד תקין או שיפתחו יבדקו את מצב הקרבורטור אולי זקוק לניקוי , למה הוא לא מזייף כל הזמן רק מידי פעם ומתכבה ברמזורים |
|
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
Re: משגעת אותי האונו , עדיין מתכבת לי ברמזורים ומרקטעת לי בד
צטט:
מספר המלצות: ראשית המשך לשרשר בשירשור הקודם שבו התחלת,, על הבעיות שיש לך ברכב. שנית אם תמשיך להחליף חלקיפ מיותרים , לא נחוצים ולא קימים, ברכב פיאט אונו בעל קרבורטור שאתה טוען שהחליפו לה ווסת דלק( מה זה?), משאבת דלק (כנראה לחינם) חיישן הצתה ???? ועדיין לא טיפלת בהארקת מחשב הההצתה הדיזיפלקס, ניראה לי שתחליף את כל חלקי הרכב, ולא תפתור את בעייתך, אתה פשוט עובד במוסך שעובד בשיטת נחש נא, על חשבונך! התמקד בהארקת מחשב הדיגפליקס, תושבת קרבורטור וקרבורטור!! כנס להמלצות על בעלי מקצוע בפורום זה, וקבל כתובות והמלצות של חברי הפורום על בעלי מקצוע מקצועים ואמינים! בברכה צביקה |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
המוסך הוא של דוד שלי ככה שאין לי כזה בעיה שישאר שם שיעשו מה שבא להם
והוסת דלק התכוונתי לחלק שנותן וקום במזגן שמדליקים אותו שיעלה תטורים (הקודם היה דפוק) ודוד שלי הולך ככה קודם הוא בדק את החיישן ,החליף לא עזר אז ממשיכים הלאה לקויל , אחרכך למחשב הצתה עצמו |
![]() |
#4 |
Guest
|
דוד שלך , זה נחש נא?
דוד שלך עובד חינם? אתה משלם על העבודה? אתה משלם על החלקים? האוטו הוא פרויקט ניסיום של דוד שלך? גם אוטו שנתקבל חינם, זוהי שטות להשקיע בו החלפת חלקים שלא לצורך? אתה לא חושב כך? האם מסתמן כאן מקרה ליאור פ. והשרשור שלא נגמר??!! בברכה צביקה |
![]() |
#5 |
Guest
|
לפותח השרשור:
כבעל רכב בדיוק כמו שלך הייתי ממליץ לך להקדיש כמה דקות לקריאת ההודעה הזו, ואח"כ להחליט. קודם כל- עצור את חגיגת החלפת החלקים ברכב. דבר שני- עזוב את המחשב הצתה- זה לא זה, ובטח ובטח שאין צורך להחליפו. הבעיה שלך היא הקרבורטור! גם אני סבלתי מהבעיות האלו לפני שנה וחצי ויותר (כיבויי מנוע, קרטועים, קשיי הנעה וכ'). הפיתרון היה לנסוע למכון קרבורטורים אמין, שישפץ את הקרבורטור. נסעתי לצביקה, בנתניה, 57 ק"מ לכל כיוון, תוך 3 שעות כל הבעיות נפתרו! כבר שנה וחצי אין לי את הכיבויי מנוע ברמזורים והקרטועים המעצבנים שהיו בעיקר במנוע קר. במקום לשבור את הראש ולהשאיר את הרכב במוסך סתם- קח אותו לשיפוץ קרבורטור, אבל אך ורק במכון. אם אתה חושב שדוד שלך יכול לשפץ לך את הקרבורטור בעזרת ספריי, כמו שרוב המוסכניקים חושבים אז שכח מזה, כי זה לא יעזור כלום. (שוב, מניסיון..) |
![]() |
#6 | |
Guest
|
צטט:
האוטו הוא פרויקט שלי ![]() ואחרכך שיפוץ כללי אבל קודם שיסע ויתפקד כראוי ![]() ובסדר אמרתי לדוד שלי את מה שרשמת בהודעה מקודם. האוטו עלה לי 5500 שקל ![]() מה אתה ממליץ להתמקד בו? |
|
![]() |
#7 | |
Guest
|
צטט:
ואם לא יעזור אז אני אקבע תור אצל צביקה שיטפל לי בקרבורטור למה המוסך של דוד שלי לא נראה לי הכי שבהכי. ואצלי המנוע נכבה דווקא אחרי שהמנוע מתחיל להתחמם כאילו אחרי 10 דקות נסיעה |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
מצד אחד אתה רושם שתתן צ'אנס אחרון לדוד שלך, ומצד שני אתה רושם שהמוסך שלו לא נראה לך משהו.
לפי דעתי הבעיה שלך היא בקרבורטור (במידה ובוצע טיפול 10K הכולל החלפת מסנן דלק, פלאגים וחוטי הצתה בשנה האחרונה או ב- 10000 ק"מ האחרונים). אתה יכול לתת פרטים נוספים על הרכב שלך? כמה ק"מ המנוע עבר? מתי בוצע שיפוץ קרב' בפעם האחרונה? מתי הוחלפו פלאגים, מסנן דלק וחוטי הצתה בפעם האחרונה? |
![]() |
#9 | |
Guest
|
צטט:
לא יודע מתי עבר שיפוץ פלאגים פילטר שמן ,מסנן דלק ופילטר אוויר הוחלפו לפני שבוע חוטי הצתה גם לא יודע |
|
![]() |
#10 |
Guest
|
הבעיה שלך היא או קרבורטור סתום (או בעיה בתושבת קרב'), או חוטי הצתה יבשים שזקוקים להחלפה.
דרך אגב- 108K לשנת 93 זה נחשב מתחת לממוצע. אתה בטוח שלא טיפלו בספידומטר? |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד