![]() |
|
![]() |
שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
מנהל
הגלגלים שלי: ספייס HGT
|
דוד זרימה חופשי.
ערב טוב כולם.
היום היתחדשתי בדוד זרימה חופשי מתוצרת DRAGON, צליל ממש יפה ונראה נחמד תמונות אני יוסיף בהמשך. קצת באיחור. נערך לאחרונה על ידי Michael : 06-11-09 ב 15:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
תתחדש!
יש לך פילטר פתוח? אתה מרגיש הבדל ? שחרון ![]()
![]() |
#3 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
אצלי יש פילטר פתוח, ודוד זרימה חופשית ההבדל היחיד הוא הכאב ראש הנוראי שאני מקבל אחרי נסיעה של 20דק' ומעלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה סיוויק
|
היה לי על איביזה 1600 כזה, פשוט צליל יפה ונקי!
![]() |
#5 |
מנהל
|
תודה,כן יש לי, תאמת אני לא יכול להגיד שכן כי כדי לבדוק את זה צריך לפתוח עם מישהו שיש לו HGT גם, ואז למדוד עם זה מוסיף או לא לפי הפער.
BENTZZZ אתה יכול לשים משטיק ואז יהיה פחות. נערך לאחרונה על ידי Michael : 06-10-09 ב 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מועדון
|
אצלי עשו לי את היציאה של הדוד כמו היציאה המקורית והאגזוז באותו מקום כמו המקורי ולכן אין בעיה גדולה מדי בטסט ועם המשטרה, מבחינת השינוי אני לא חושב שיש הבדל אולי רק פסיכולוגי בגלל הרעש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
חשבתי שיש לך V8 מתחת למכסה מנוע.
![]() מה, לא??? ![]() נערך לאחרונה על ידי Caveman : 06-10-09 ב 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
מאיזה סל"ד האגזוז מתחיל להרעיש ?
עד כמה שאני זוכר הדרגון (ייצור ישראלי במפעל ע.פ.ל בבת-ים ) הוא מרעיש מאוד גם בסרק . אם הוא מרעיש לך בטורים נמוכים , זה מה שעושה את הכאב ראש , והמלצה שלי תעיף. לגבי ההבדלים ב"כוח" , זה סוג של בולשיט . במנועים אטמוספרים פילטר פתוח ואגזוז פריפלאו , לא משנים כלום ! מה שכן יכול לשנות וגם זה לא שינוי של כוח , זה רק שינוי של כוח בזמינות יותר גבוהה , זה אם עושים : פילטר , אגזוז והכי חשוב מורידים ממיר (משמע,צנרת ישירה) . כל עוד יש ממיר באמצע הוא מוריד את הזמינות של הכוח ! אגב, תעלה תמונות נראה איך האגזוז יושב . נאור . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל
|
תראה כל אחד והשמיע שלו, בישבילך אולי זה רעש ובישבילי זה סאונד, והוא לא "מרעיש" בסרק כמעט בכלל. אני ממש לא יודע מי אמר לך דברים של מוסיף לא מוסיף. כל שינוי מכני באוטו זה לשם או לשם תמיד יש הבדל וזה לא משנה עם הוא אטמוספרי או לא. אני לא בעד ויכוח עכשיו מה כן מוסיף ומה לא, פשוט זה משהו מדעי שאפילו כשאתה נוסע עם חלונות פתוחים וסגורים יש הבדל בצריכת דלק ובהאצה של האוטו. אז אל תגיד לא מוסיף כלום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
צטט:
אבל אל תיסחף ותגיד שזה רמה של סאונד , אתה לא נוהג בפורש בוקסטר עם מנוע שיושב לך מתחת לתחת ואתה שומע אותו מגרגר לך ... סאונד אמור לבוא מהמנוע ופחות מהאגזוז אבל לא משנה . יש המון המון הבדל אם המנוע אטמוספרי או לא , אם אתה אומר שזה משפיע אותו דבר , אז אתה כנראה לא ממש בקיא בחומר . אגזוז לא מוסיף כוח נקודה ! אגזוז פריפלאו ללא הורדת ממיר , שווה לתחת מבחינת שיפור . חוץ מרעש זה לא יתן לך שום דבר ! חלונות פתוחים סגורים נשענים על חוקי האוירודינמיקה . על איזה חוק בדיוק נשען אגזוז פריפלאו ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
אגזוז זרימה חופשית לרכב | amimalka | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 24-04-08 21:10 |
למכירה דוד זרימה חופשי ופגוש | Tipo | מכירה | 0 | 21-02-08 13:24 |
אגזוז זרימה חופשית ישב על רנו מגאן | amimalka | מכירה | 0 | 23-01-08 19:38 |
אגזוז זרימה חופשית ועבודות צבע לבראבו (ערוך) | פורום הגראז' | 4 | 06-06-07 20:47 | |
אגזוז זרימה חופשית לטיפו | פורום הגראז' | 5 | 15-05-07 23:58 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד