![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
מחפש פירוקיה מומלצת + חנות לסמלים חלופיים
שלום רב,
לפני כשבוע החלטתי להפסיק להשקיע בדייהו סופר רייסר שברשותי ולא להעבירה טסט - ובמקום, לחפש רכב חדש. אחרי המון קריאה באינטרנט וגם בפורום זה (תודה רבה לאלעד על העזרה!) התבייתתי על פיאט פונטו ספייס. אחרי חיפוש מייגע, טיולים בחצי מדינה וטלפונים עם כל מיני טיפוסים מפוקפקים - שפר עליי מזלי (מצב נדיר בהחלט) ומצאתי לי פונטו 2001 עם קילומטראז' נמוך יחסית, מטופלת ושמורה. ולאחר הסאגה...לשאלות: אני רוצה למכור את הדייהו לפירוקיה - היא עדיין נוסעת, נתקעת לעתים רחוקות יחסית, גיר שעושה בעיות. למי פונים? אשמח להמלצות. כמה בד"כ משלמים על כזה רכב? מה עושים מבחינת הרשיון - מעבירים למפרק? משביתים במשרד הרישוי? בנוסף - כמובן שהסמל של FIAT בפונטו שלי נגנב ואשמח להחליפו בתחליפי - הייתי בכמה חניות אביזרים ובאוטו דיפו ולא מצאתי כלום, היכן לחפש? המון תודה מראש! עידו |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מבקש המלצה לפחח/חנות חלפים באיזור חדרה | פונטיוס פילאטיס | בעלי מקצוע | 8 | 03-11-10 13:51 |
מחפש פירוקיה שיש בה HGT. | farmalot | פונטו - טכני | 8 | 08-02-09 21:15 |
מחפש חנות שמוכרת תקליטים באיזור ת"א | Caveman | אוף טופיק | 4 | 09-06-08 13:04 |
צמיגות שמן מומלצת לגירספייס 2001 ? | 11efraim | פונטו - טכני | 4 | 26-03-08 23:28 |
מחפש פירוקיה באזור השרון | farmalot | בעלי מקצוע | 5 | 13-03-08 05:21 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד