![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto spice ex
|
החלפת מערכת מקורית ספייס SX, חדש בנושא- אשמח לעצות!
טוב אז עקב היותי אודיופיל מתחיל, אני לא מתכוון להשאר עם המערכת המקורית של הספייס. א-ב-ל, אני סטודנט ואין הרבה כסף מיותר.
חשבתי לשים רדיו דיסק ללא מגבר, כרגע אני בכיוון של הסוני הזה- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=703894 , נראה לי יותר סביר מהפיוניר (נסיון רע עם דגמי פיוניר- הדיסקים מתחילים להיתקע אחרי חודשיים- בעיה ידועה גם מתקינים אמרו לי לא להתקרב לדגם 2050 ולדומיו מאותה סדרה). אם יש לכם המלצות אחרות אשמח, איזור ה- 600 ש"ח וUSB חובה. רמקולים- נראה לי שאת הקדמיים אהיה חייב להחליף אם אני רוצה סאונד סביר ולא של רכב ליסינג, ממה שקראתי פה בפורום צריך לקנות סט 6.5 קומפוננט, הרבה המליצו על מורל פולס או JBL. השאלה היא, האם לא אוכל לחסוך קצת כסף, לקנות רק שניים קדמיים ולהשתמש בטוויטרים המקוריים של הפונטו ללא קרוס? קצת יקר לי סט קומפוננט ב-500+ ש"ח. לגבי רמקולים אחוריים, אם אשאיר את המקוריים (נשמעים סבירים ביותר) האם הם ישתלבו היטב עם מערכת יותר משובחת מקדימה או שיהיה פה אפקט החוליה החלשה שמורידה את האיכות הכוללת? לרוב אני נוסע לבד, בד"כ במושב הנהג אז פחות מפריע לי הסאונד מאחור.את כל ההתקנה אני מתכוון לעשות בעצמי, אני מקווה שלא יהיו לי בעיות עם רעשים וקרקושי פלסטיק בהתקנה של רמקולים עם צלילים נמוכים טובים. יאללה חבר'ה, עצות בבקשה, אני כבר מת להחליף! כרגע אני עם רדיו אודיומגה או משהו דפוק כזה, חייב להשתדרג לפני תחילת שנת הלימודים ![]() תודה תודה תודה. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו דור ראשון - איזו מערכת מיזוג נחשבת יותר טובה, מקורית או שהורכבה בארץ? | PuntoFan87 | פונטו - טכני | 1 | 06-12-08 03:51 |
| פונטו ספייס SX 2003 מתחממת בעצירה - אשמח לעזרה | פורום הגראז' | 4 | 21-08-07 12:50 | |
| תיקון מערכת קירור : החלפת מיכל עיבוי + החלפת משאבת מים | פורום הגראז' | 0 | 07-08-07 17:15 | |
| אשמח לעזרה בנוגע לחיישני ABS פונטו ספייס | פורום הגראז' | 14 | 04-08-07 02:04 | |
| ספייס 2003 - לפני טיפול - אשמח לוודא כמה דברים | פורום הגראז' | 9 | 16-02-07 22:42 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד