![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מבחן דרכים לפיאט 500
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט 500, ג'ילרה נקסוס 500
|
אני חושב שהמונח "מבחן דרכים" חוטא למטרה כשמדובר בפיאט 500, נכון שמדובר במכונית אבל היא הרבה מעבר למכונית בהגדרתה הקלאסית ובתפקידה הקלאסי של לשנע (מעט) אנשים ממקום למקום.
ה-55 היא מכונית רטרו במלוא מובן המילה, עיצובה נאמן למקור באופן מוצלח ביותר, טוב יותר מהחיפושית והמיני וכמובן מהקרייזלר PT-CRUISER, משתווה למוסטאנג של פורד ברמת הרטרו. ה-500 היא אביזר אופנה והוכחה שלא חייבים מכונית גדולה או כוחנית או יקרה כדי ליצור מכונית עם נוכחות שפשוט לא ניתן להישאר אדיש אליה. נכון, היא גם יודעת לפנות טוב (לא ברמה של אלפא 147 אבל עדיין טוב), להגה החשמלי שלה אפשר בהחלט להתרגל והוא "נסבל" בהחלט (מה שלא ניתן לומר על הסיטרואן C2 למשל). מנוע ה-1.4כשכפתור ה-SPORT לחוץ גם מספק ביצועים נאותים (מניסיוני עם תיבת ההילוכים הידנית המצויינת עם 6 הילוכים) ובגרסת ה- LOUNGE גם משמיעה צליל מתאים (הדוד האחורי בגרסה זו שונה מגרסת ה-POP). לסיום אומר שאין זה נכון להשוות את ה-500 למכוניות אחרות, היא קטגוריה בפני עצמה. היא לא נמדדת בביצועים "קרים" לפיהם נמדדות כלל המכוניות אלא נמדדת בתחושות, רגשות והרבה מאוד סובייקטיביות. בעיני היא מכונית נפלאה העושה את המצופה ממנה, מבחינתי בכל אופן, וכל זה עם חיוך תמידי. ניר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
או במילים אחרות, (ציטוט מתוך TOPGEAR) "המכונית הזו פשוט גורמת לך להרגיש... שמח!"
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מבחן ריסוק לפיאט פונטו | צביקוש23 | פיאט כללי | 1 | 06-12-08 13:41 |
מבחן הגה השוואתי - HGT Vs Polo GTI Vs Clio | NaorSub | רכב כללי | 6 | 21-10-08 20:31 |
מבחן דרכים ישראלי ללנצ'יה דלתא באיטליה. בישראל? אולי | stio | פיאט כללי | 1 | 10-06-08 01:47 |
פיאט פנדה- הכי זולה, מספיק זולה? מבחן דרכים | פיאט כללי | 0 | 29-08-07 00:19 | |
כתבה: מבחן דרכים: פיאט גרנדה פונטו 1.4 רובוטית | פיאט כללי | 0 | 17-11-06 22:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד