![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
דוושת קלאצ' נתקעת
אני בעלת פיאט פונטו שנת 2001. אני דיי מרוצה מהרכב שלי לא נתקלתי בבעיות קשות עד לאחרונה. דוושת הקלאצ' כאילו נתקעת ולא חוזרת למצבה הטבעי.
ניגשתי למוסך הקבוע שלי, והוא לאחר בדיקה מקיפה לא מצא את סיבת התקלה. ובכל זאת כל פעם כשאני נוסעת זמן ממושך מופיעה התופעה הבלתי מוסברת ואין לזה פתרון. אני מיואשת לחלוטין ולא יודעת מה עוד אפשר לעשות. זאת לאחר שהרכב נכנס שוב לטיפול ובדיקה (בעל המוסך שמן את דוושת הקלאצ'). אם קרה לכם דבר דומה ונפתרה איכשהי הבעיה , אודה לכם אם תעזרו לי בפתרון התופעה המדאיגה. |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
שימון כבל דוושת הקלאצ' בהחלט צריכה לפתור את הבעיה כאשר לא נמצאה תקלה במוסך.
יכול להיות עד כמה שזה נשמע מצחיק ששטיח הרכב מפריע ותופס את הקלאצ' זה בכול מקרה קורה לי לפעמים. ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
אני שמח לשמוע עידן, שאני לא היחיד שזה קורה לו. וזה קורה לי דיי הרבה. נעליים צבאיות לכו תבינו.
בכל מקרה, כן זה נשמע מטופש וקצת אבילי, אבל יש מצב שזה מה שקורה. אם התופעה תחזור על עצמה, נסי למשוך את השטיח מעט אחורה. |
![]() |
#4 |
Guest
|
היי גברברים אני לא עד כדי כך סתומה, השטיחון זה הדבר הראשון שבדקתי (וגם המוסכניק) הבעיה יותר מורכבת ומסתורית.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
דוושת מצמד (קלאץ')
האם מוסך מורשה פיאט בדק התקלה?. מהיכן את בארץ?, כי אולי אוכל לכוונך למוסך מתאים.
בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
מגבעתיים, וכן אודה לך מאוד אם תמליץ על מוסך אמין.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
מוסך לפיאט
מוסך מורשה פיאט טוב ומהקרוב אליך אל הרחוק:
1. "מוסך איטלינו" שברח' בר-כוכבא 6 א.ת בני-ברק, טל' 03-5707146 ובקשי את ויקטור או שמעון. 2. "מוסך שמשון" שברח' העצמאות 24 א.ת יהוד, טל' 03-5360748 ובקשי את שמשון או חיים. התקלה נובעת, כנראה, ממשאבת מצמד (קלאץ') הידראולית פגומה. בברכה - רפי לין ![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד