![]() |
|
![]() |
בראבו - טכני טכני - דגמי בראבו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: בראבו
|
חום מנוע בבראבו
שלום מזה חצי שנה עשיתי ניקוי לרדיאטור והכל היה טוב
חום המנוע היה תמיד על החצי כמו שצריך(כמעט ולא היה זז) לאחרונה החל חום המנוע לעלות כאשר הרכב עומד בקו אחד יותר וטיפה האם זה נורמאלי? אני ממלא מים אחת לחודש ככה שלא ניראה לי שזו הבעיה...(בערך כוס) והאם גם זו בעיה? תודה מראש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו 120 כ"ס טורבו
|
תמיר - צור איתי קשר ואני ינחה אותך
זאביק - מוסך שחר מורשה פיאט נתניה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
חום מנוע
צריך לבדוק שמאורר הרדיאטור פועל בשתי מהירויותיו, 1 האיטית ו 2 המהירה.
אם נגד המהירות הראשונה (האיטית) או מחבר הנגד שרופים אז בזמן עמידה מכיוון שהמהירות הראשונה אינה פועלת אז חום המנוע יעלה קצת יותר ואז יפעל המאורר במהירות השנייה, המהירה. אפשרות נוספת הנה שהארקת המרכב (בודי) אינה טובה ואז דווקא כשהמאוורר רדיאטור מתחיל לפעול שעון החום מזייף ועולה מעלה. אם הארקת מרכב הרכב אינה טובה כדי לתקנה יש לפעול כך (אתה עצמך או חשמלאי רכב): 1. פרק את כבל ההארקה מהמצבר ומהמרכב מתחת למצבר והלאה מתיבת ההילוכים והוציאהו החוצה. 2. קלף את בדוד הכבל ליד האוזן המתחברת אל המרכב, מתחת למצבר ונקה היטב ע"י מברשת פלדה ו/או נייר זכוכית את הכבל שנתגלה ואת גוף המתכת של האוזן המתחברת בלחיצה על הכבל. 3. ע"י פטיש הלחמה ובדיל, בצע הלחמה של הכבל שנחשף עם אוזן המתכת להשגת חיבור חשמלי טוב ומשופר. 4. בצע אותו תהליך עם הכבל והאוזן המתחברת אל תיבת ההילוכים לשיפור המגע גם כאן. 5. הרכב הכבל בחזרה למקומו (החיבור האחרון יהיה אל המצבר). 6. הנע הרכב ובדוק. בברכה - רפי לין ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
האם מנוע של תמא זהה לזה של פיאט קופה ויתאים בבראבו? (כ"ע) | command sergeant major | בראבו - טכני | 5 | 22-05-09 15:52 |
ריפוד עור חדש בבראבו של | command sergeant major | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 30-11-08 13:40 |
החלפת מנוע בבראבו... | fiat-bravo | בראבו - טכני | 7 | 09-04-08 12:03 |
dvd בבראבו. | buchak | אודיו | 2 | 27-01-08 11:38 |
עזרה בבראבו | fiat-bravo | בראבו - טכני | 4 | 13-12-07 17:27 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד