![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו HSD
|
פונטו YOUNG
הלכתי היום לראות פונטו ספייס 03 דגם YOUNG למכירה,הרכב היה מבחינה חיצונית ומחינת המנוע במצב טוב מאוד.
אבל לפני כחודש הרכב עבר תאונה מקדימה ,אז ביקשתי לראות את חוות דעת השמאי ולראות מה הנזק, מתברר שהוחלפה הקורה הקדמית ברכב והרדיאטור של המזגן, הפנסים והטמבון ועוד כמה דברים לא רציניים. השמאי קבע שאין ירידת ערך ושאלתי היא האם כדאי לרכוש רכב זה או לעבור הלאה? אני מבין שפגיעה בקורה הקדמית היא פגיעת שאסי לכל דבר, אבל הם החליפו אותה בחדשה וכאן ההתלבטות שלי. הפונטו שנת 03 דגם YOUNG עם 83000 ק"מ יד 3 מהשכרה מחיר מבוקש 21 אלף. תודה ושבת שלום!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
לדעתי, הרכב כרגע יד 3 והיה בבעלות חב' השכרה,
אתה תהיה יד 4, נגיד שתחזיק אותו שנה שנתיים ותרצה למכור הקונה ממך יהיה כבר יד 5 ואל תשכח שהרכב 03 +- 6 שנים על הכביש, לכן הייתי מחפש ספייס אחרת (הרי לא חסר). מאיפה ידוע לך על התאונה בקידמת הרכב מהמוכר או שביצעת בדיקה במכון?
![]() |
#3 |
Senior Member
|
לדעתי
לדעתי המחיר ממש זול וסביר אני אישית הייתי הולך על זה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
זול יכול להפוך ליקר.
בעוד שנתיים נניח(2011), היית רוכש רכב מודל 03 מהשכרה לשעבר שאתה תהיה יד 5 ? (אני ממש לא). לא חסרים ספייסים למכירה בשנתונים האלו שלא היו השכרה ו/או לא עברו הרבה ידיים. זה לא רכב ספורטיבי או מיוחד שבו הנורמל זה החלפת יד כל שנתיים. ושוב המכה מקדימה שתוקנה לדבריך בחלקים מקוריים שווה בדיקה, ולגבי שאר המכלולים ברכב מה הם תוצאות הבדיקה?
ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא!!! נערך לאחרונה על ידי Amit-IL : 04-04-09 ב 00:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
הרכב עם פגיעת שאסי, הדגם הכי פחות מאובזר, יד גבוהה והיה בהשכרה...
למה להתגרות בגורל?? יש כל כך הרבה פונטו ספייס למכירה, קצת סבלנות ותיפול לך איזה sx שמורה הפונטו רכב מצויין לדעתי, אך עם כל הכבוד אם לא טיפלו ברכב כראוי הנפילה תהיה ארוכה וגם כואבת תחפש רכב שמור! טופל במורשה, יד נמוכה ולא מהשכרה...תתאזר בסבלנות שיהיה בהצלחה! ערן
![]() |
#6 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו HSD
|
makara
מאיפה ידוע לך על התאונה בקידמת הרכב מהמוכר או שביצעת בדיקה במכון? הבעלים סיפר לי על התאונה ואני ביקשתי לראות את דו"ח השמאי. נראה לי שאני באמת יעבור לרכב הבא, ואמצא משהו שמור יותר וטוב יותר. תודה למגיבים!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
אם אין לך קשר לבעל הרכב (חבר, מישהו שאתה מכיר טוב)
דלג במידי לרכב אחר, גם אני יכול לספר על הרכב שלי סיפורי אלף לילה ולילה. אני אפילו לא הייתי משקיע בדיקה על הרכב, חבל על הכסף (שוב בגלל הסיבה שלא חסר רכבי פונטו אחרים על הכביש). בהצלחה עם הרכב הבא ותעדכן.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
שינוי רמת הגימור מ-SX ל-YOUNG ברשיון רכב חדש - למה? | פיאט כללי | 11 | 29-10-08 23:21 | |
רמקולים קדמיים בפונטו young | אודיו | 11 | 05-09-07 20:27 | |
פונטו YOUNG מודל 2002 | פיאט כללי | 3 | 20-11-06 23:51 | |
טיפול 60K לפונטו YOUNG | מועדון פיאט ישראל | 6 | 19-11-06 10:46 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד