![]() |
|
![]() |
קופה - טכני טכני - דגמי קופה בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פיאט קופה
|
גימגום בעת האצה (קופה 16VT)
הכנסתי את האוטו לטיפול החלפת שמנים פילטרים ופלאגים.
בעת החלפת הפלאגים המצת השני משמאל יצא בקושי רב וכאשר יצא, אחד הקונקטורים התעקם, אז המוסכניק לקח פלאייר עשה איזה קומבינה ואמר שזה בסדר. לאחר שלקחתי את האוטו, שמתי לב שהוא מגמגם כאשר לוחצים עליו ומסתדר, יש לציין שזה לא קורה תמיד. אתם חושבים שזו יכולה להיות הבעיה?
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
לפי דעתי זאת בטוח הבעיה אבל לא הבנתי למה אתה מתכוון "אחד הקונקטורים התעקם"? הפלג הישן יצא קשה והתעקם או משהו אחר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
הוא הוציא את הפלסטיק העליון שמתחבר לפלאג, אז השני יצא לו ממש קשה וכשהוא הוציא אותו אז הפלאג עצמו נשבר, ובעקבות זאת הדבר שמתחבר לפלאגים התעקם אז הוא תיקן אותו בחאפריות עם פלאייר.
![]() |
#4 |
Senior Member
|
או קיי אז אתה מתכוון למחבר שמתחבר לאינג'קטור? לא לפלאג. אז אין ספק שכדי שתחזור אליו כדי שיחזיר את החוט הרופף שהוא תלש כנראה בלי כוונה. בלי חשמל למזרק אתה עובד רק על שלוש צילינדר ובגלל זה המנוע מזייף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
יכול להיות שלזה אני מתכוון, הקטע שהוא לא מנותק לגמרי, לדעתי הוא מחובר אבל המחבר עצמו לא תקין אז הוא עובד על 4 צילינדרים ולפעמים לא מקבל את החשמל ואז הוא מזייף, כי זה לא תמיד.
ייתכן שיש קשר לזה שהאוטו עכשיו משחק עם הסל"ד?..הוא לא יציב כמו שהיה, משחק בין 850-1000
![]() |
#6 |
Senior Member
|
כנראה שיש קשר ועד שלא תסדר את הקונקטור לא תדע. תתקן את המחבר, תנתק מינוס ממצבר 10 דקות ותראה מה קורה. אני מאמין שהכל יסתדר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
נראה לי שהוא מדבר על חוט ההצתה המתחבר על ראש הפלאג, אם על זה אתה מדבר , גש לרכוש סט חוטי הצתה מקוריים פיאט לרכבך.
אם אתה מדבר על שקע המזרק, אז גש להחליפו. רכב מגמגם זה לא תקין ולא נורמלי, גם אם זה רגעי , זה ילך ויהיה גרוע יותר עם הזמן.
![]() |
#8 |
Member
|
כן בדיוק, חוט ההצתה שמתחבר לפלאג.
אני אלך לטפל בזה שבוע הבא.
![]() |
#9 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
אז כמו שאמרתי, גש לרכוש חוטי הצתה מקוריים לרכבך, מדובר בקופה, הן מאוד רגישות לעיניין הזה. אם אני אומר מקורי תאמין לי שזה מניסיון, אם לא תשים מקורי תדפוק את המחשב.
גש לסודאי בתל אביב , שיתן לך סט חוטי הצתה מקוריים בלבד לרכבך. אתה יכול להחליף לבד, שים לב, שאתה מחליף אחד אחד, היות והסדר חייב להיות מסודר. לכל פלאג יש את הכתובת שלו בכוהל האלקטרוני. כמו כן, שים לב להבא ולמד את המוסכניק שלך שחוט הצתה קודם כל מנענעים את הראש העוטף את ראש הפלאג קצת, טיפ טיפ מסובבים ימין ושמאל ממש טיפה על מנת לשחרר אותו טיפה, ואז מוציאים אותו החוצה כאשר תופסים את ראש החוט הצתה ולא את החוט עצמו! נשמח אם תחזור אלינו עם הממצאים אם זה אכן היה מה שהצבעתי עליו, כמו כן, רק להכנה נפשית, סט חוטים מקוריים לרכבך אינו זול.
![]() |
#10 |
Member
|
הוחלפו היום חוטי הצתה לחוטי הצתה מקוריים חדשים, האוטו הפסיק לגמגם ונוסע טוב מאוד!
קנס של 700 ש"ח. תודה על כל התשובות
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
רעש מוזר לפעמים בעט האצה של האוטו | RaviDJ | פונטו - טכני | 3 | 13-01-08 20:30 |
סרטון קופה 16vt | לירן | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 0 | 14-10-07 00:10 |
fiat coupe 16VT | לירן | מכירה | 0 | 12-10-07 18:20 |
[קניה] פיאט קופה 16VT 1996 | קניה | 0 | 27-02-06 17:55 | |
פיאט אונו שנת 95 הזרקת דלק-הרכב מקרטע לחצי שניה בזמן האצה | פורום הגראז' | 4 | 25-09-05 23:33 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד