![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: punto elx
|
ייעוץ ברכישת רכב- פונטו אוטומטית 2002
העסקה היא דרך טריידמוביל,
הרכב הוא יד 1 מפרטי, עבר 78 אלף קילומטר המחירון המשוקלל ביד 2 הוא 30,500 ורוצים עליו 22 כולל תיקונים שהמוכר לוקח על עצמו (החלפת גלגלים, פנס, ניקויי מערכת קירור) צרפתי את תוצאות הבדיקה שנערכה בקומפיוטסט מזרח ראשון, ואת הפירוט של הטיפול האחרון שהרכב עבר (אפילו עבר טיימינג לא מזמן) משיחה עם הבוחן מקומפיוטסט הוא אמר שלממצאים יש משמעות כלכלית בלבד, ומבחינה בטיחותית הרכב תקין. עליי לציין שפרט לאותה תאונה הרכב במצב שמור מאוד לעומת פונטואים אחרים שראיתי (שכולם היו עם קילומטראז' גבוה בהרבה ועברו 2-3 ידיים) האם הרכב שווה 22? והאם הוא אכן בטוח כמו שהבוחן אומר. http://img256.imageshack.us/img256/8948/picture001m.jpg http://img256.imageshack.us/img256/5058/picture002p.jpg תודה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
וותר על הרכב ומיד!
ע"פ הבדיקה ישנה פגיעה בקורה האורכית ומצויין במפורש "עד לנק' ריתום המתלה" זה אומר שהאיזור אליו מחובר הגלגל התקמט ויושר. זה בהחלט יכול לפגוע בכיוון הגלגל, זה בהחלט יכול לגרום לחוסר יציבות וזה בהחלט מסוכן. אני מצרף סרטון (ששודר בתוכנית הילוך חמישי) שמראה את ההבדל בתאונה בין רכב שעבר תיקון שלדה לבין רכב עם שלדה "נקייה", אני מקווה שזה יענה לך על השאלה הבאה שלך- "למה זה כ"כ מסוכן.
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 28-03-09 ב 21:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ייעוץ לגבי פורד פוקוס 1.6 אוטומטית 2006 מליסינג | Tuned | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 15-01-10 23:10 |
ספייס ELX 2002 טיפול תקופתי - ייעוץ | e.t | פונטו - טכני | 6 | 12-02-09 19:26 |
יעוץ ברכישת פונטו ספייס | Trick Daddy | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 30-01-09 18:33 |
התייעצות ברכישת פונטו ספייס ELX 02 | kusi | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 23-11-08 23:18 |
ייעוץ ברכישת רכב בסביבות 10000 | קניה | 17 | 20-02-06 09:34 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד