![]() |
|
![]() |
אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
מנהל
|
זקוק להמלצה לרדיו דיסק+מגבר איכותים
שלום לכל המבינים בתחום
מכיוון שאני מודה ואני לא ממש מבין בתחום הזה ... ואני מעונין להחליף את הרדיו דיסק שיש לי כרגע ברכב JVC 1:אני מעונין לקבל המלצה לרדיו דיסק עוצמתי איכותי +המלצה למגבר טוב איכותי (במחיר סביר כלומר משהו עד גג 2000 ש"ח) 2: האם זה נכון שרצוי לבטל את הרמקולים האחורים ולשים רק מקדימה רמקולים איכותים? (ואם כן כמה וואט רצוי להתקין מקדימה?) תודה רבה לעונים צביקה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
צביקוש מכיוון שאני לא מבין גדול אני אמליץ לך מה שאני יודע מניסיון רק פיוניר
מאז שהחלפתי את המערכת אני מרוצה מאוד . יש מבחר רחב של מערכות מהחברה הזו אז תחפש בזאפ פרטים ![]() אני אוהב דווקא בסים חזקים מאחורה (מרמקולים 6X9 של פיוניר ) בקיצור : מערכת 800-1300 ש"ח מגבר 400-600 ש"ח ורמקולים אחוריים כאופציה 690 ש"ח זוג טוויטרים מקדימה (וסינון נמוכים מהרמקולים בדלתות ) תקבל אחלה שמע . אני מרכיב ומכון מערכות לכל חברי עם הפיאטים . עמית נערך לאחרונה על ידי Amit : 22-03-09 ב 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל
|
כמו שכבר ציינתי אני בתחום הזה לא מבין כלום..
הבנתי שבמגברים יש 2 ערוצים, 4 ערוצים 6 ערוצים וכ"ו מה מומלץ? אשמח לסיוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
תלוי: אם תרצה גם קידמיים וגם אחוריים (רמקולים באיכות טובה ) אז תקח מגבר 4 יציאות . אם אתה רוצה רק סאב אז תקח או מגבר מונובלוק או מגבר 2 יציאות עם אופציה לגישור לסאב .
בו תגדיר במדוייק את רצונותיך ואני אכוון אותך .. עמית |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
ר"ד - לא חסר חברות טובות ומוכרות (אלפיין, קלריון, קנווד, פיוניר).
אני אישית ממליץ על פיוניר, הם נותנים את התמורה הטובה יותר לכסף (בעיקר במכשירים הבסיסיים יחסית). מכשירים איכותיים עם קליטת רדיו מעולה (בניגוד לקנווד, לדוג'). בסביבות 700 ש"ח תוכל לרכוש את הפיוניר הבא: http://www.pioneerisrael.co.il/Pione...11&subcatid=45 MP3 (כמובן), עם כניסות AUX ו-USB, שליטה על IPOD (בעזרת כבל הנמכר בנפרד), שליטה על סאב וופר, הכנה למתאם Bluetooth ו-3 יציאות RCA's. מגבר - תלוי בדרישות שלך (2 ערוצים? 4 ערוצים? מה הרמקולים שאתה מתכוון להגביר בעזרת המגבר?) תן דרישות - אתן המלצות (לא חסר מגברים זולים [יחסית] מחברות טובות ומוכרות).
![]() |
#6 |
מנהל
|
כרגע יש לי מאחורה 2 רמקולים 9*6 נדמה לי 220 וולט ומקדימה 2 רמקולים שאני מתכוון להחליף אותם (קצת מסובך בטמפרה הגישה לרמקולים הקדמים במיוחד לשמאלי)
הרמקולים האחורים יישארו איזה מגבר ממליץ לי? כמה יציאות? המכשיר שנתת קישור לגביו נראה אחלה האם הוא נחשב איכותי ובעל הספק גבוה? האם כדאי לשים גם סאב? או שהמגבר יעשה את העבודה? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
אשמח להמלצה לרכב משפחתי בתקציב 50K, לא מאדם פרטי, אלא עם אחריות | Certificate | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 31-01-09 15:11 |
זקוק להמלצה לרדיו דיסק לרכב | stio | אודיו | 17 | 06-09-08 21:39 |
לתותחים בצמיגים: זקוק להמלצה על זוג צמיגים 155/70/13 | stio | אונו - טכני | 6 | 19-05-08 22:53 |
קוד לרדיו דיסק המקורי ב- HGT Abarth | פורום הגראז' | 4 | 23-02-07 00:09 | |
מחפש מתאם לרדיו לפיאט בראבו\ה | קניה | 0 | 08-02-06 21:57 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד