![]() |
|
![]() |
תמונות וסרטונים - פיאט תמונות וסרטונים של פיאט מהארץ והעולם. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: אונו S70 הזרקה
|
פיאט טיפו שעומדת על 500 כוח ?! ודחיסה של 50 PSI ? זה מפחיד ....
טוב אז ככה יש כאלה שבטח מכירים את הסרטון הזה . . מדובר בבחור ישראלי ויש מצב שהוא גם כותב פה בפורום לא נתקלתי ברכב שלו לפי מה שכתוב בסירטון הוא עומד על 500 כוח סוס ודחיסה של 50 PSI מסיפורים אתם יודעים זה עובר , יש אוטו שנקרא "רעם כחול" סוברו אימפרזה מטורפת שגם לא חסר לה כוח ראיתי אותה בכמה מצבים אחת המכוניות המבוקשות ביותר במדינה . עוד לא קמה מכונית חזקה יותר ממנה מבחינת שיפורים .לפחות ממה שאני יודע בארץ ( מדובר ברכב שהוטס לחו"ל בשביל כיווני מנוע מיוחדים וכל מני דברים הזויים ביותר ) .
מהסיפורים וממה שאני הבנתי מאנשים שראו הטיפו הזאת העיפה את הרעם כחול . קצת לא נשמע הגיוני לפי הנתונים שמפורסמים באינטרנט על הרעם כחול . . אבל אני אתן לכם להחליט . למי שלא מכיר . זאת הכתבה שכתבו עליה במגזין אוטו http://www.auto.co.il/archive-377.aspx אני לא יודע עד כמה היא מבוקשת אבל ברור שהיא לא יכולה לעמוד על הכביש עם כזה כוח לפחו לא בארץ . לפי מה שהבנתי מסיפורים של חברים וכאלה ( אתם יודעים כל אחד שבא מספר דברים כאלה תמיד מגזים ומפה לאוזן עושים מהבן אדם מינימום רוצח תרנגולות אבל אומרים שהוא אחד המבוקשים .. ) הסירטון מראה כתבת חדשות שהתנסתה כבר בנסיעה ברעם כחול ובאה כנראה עם נסיון אישי על הכוח של הרעם כחול . הבחור פה עם הטיפו מפחיד לה את החיים זה כזה מצחיק . תשימו לב לרעש המנוע המטורף של הטיפו עד למצב של ניתוקי הצתה בקיצור סרט מחשמל .. תהנו . נערך לאחרונה על ידי Caveman : 13-03-09 ב 01:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
כללי הפורום בפירוש אוסרים על פרסום סרטונים שכאלה.
להבא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
לטיפו המדוברת, צבע כחול, יש מעל 500 כ"ס מדוד על דיינו.
יש מכוניות חזקות יותר מהטיפו וגם מהאימפרזה - כאן בארץ ![]() כתוב בגוגל "מפלצות התאוצה".
![]() |
#4 |
מנהל
|
המכונית המפורסמת הנקראת "הרעם הכחול" מוסתרת היטב בצורה קפדנית בתוך האנגר סגור ומסוגר מאחורי ווילה מפוארת בישוב מסויים במרכז הארץ.
וכמה שידוע לי היא יוצאת רק במקרים נדירים מאד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
אז אים אתה רוצה לדעת יש רכב שעד היום אף אחד לא הצליך לכחת אותו והוא זחה באליפות הדראג עשרות פעמים והוא נחשב היום לרכב הכי חזק בארץ היא {פיאט X 1\9 } עם 750 כ"ס של מומי לוי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
עדיף לא לרשום שמות על גבי הפורום.
מומי לוי? אחלה זמר. הפיאט וגם האיוו של פ נחשבות לשני הדראגיות החזקות בארץ. נקווה לראות אותם בארוע הקרוב, ממש קרוב, ממש ממש קרוב ![]()
![]() |
#7 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
מומי לפעמים מגיע עם הפיאט X1/9 השניה שלו.
בכל מקרה גם המפלצת שהוא בנה חוקית לכביש.
![]() |
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat tempra
|
?
איזה סירטון ? אין שום סירטון !
ותעמינו לי עם הינו אומרים לי כך את הסוברו או את הטיפו היתי אולך על הטיפו ![]()
![]() |
#9 |
Member
הגלגלים שלי: אונו S70 הזרקה
|
טוב אז ככה במפלצות התאוצה הרעם הכחול לא הופיע . וגם לא הטיפו במפלצות התאוצה זה סתם אירוע שלרוב ממומן ע"י אנשים איך לרא להם פלצנים מלאים בכסף וגאוותנים מאוד . סתומרת אם אין לך אוטו ספורטיבי מעל לפחות איזה 100 אלף אתה לא ברמה שלהם בכלל .. בקיצור סתם אני לא אגיד מה אני חושב רק באתי להגיב ולהגיד שהרעם הכחול לא היה שם וגם לא הטיפו , אני לא זוכר אפה קראתי באינטרנט על זה שהטיפו העיפה גם את הX1\9 של מ. יש לטיפו גם סירטון מול הרעם הכחול באינטרנט ככה שלפי דעתי אין הרבה מה להתווכח עם עובדות .. סתם פנטזיות על אוטו עם 750 כוח ( מוגזם ברמות !! ) הוא צריך לתדלק את האוטו בדלק של מנוע סילון כדי להגיע לכזה כוח .אני גם לא כל כך בטוח שהטיפו והאיבו וכל ה4-5 שחקניות שמשחקות בארץ הם באמת עומדות על 500 כוח נקי .. תמיד יש הגזמות קחו את זה בחשבון .. מנוע של מסוק יסעור לא מסוגל ליצא כאלה כוחות .. ככה שפעם הבאה שזורקים סתם מספרים משמועות עדיף קצתתת להיות הגיונים .. אבל לא מזלזל יש מצב שהאוטו באמת חזק אבל אתם יודעים .. עובדות תופסות יותר מסתם שמועות ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
צטט:
אני לא יודע היפו שמעתה את זה אבל אין סיכוי שהטיפו מיתקרבת ל X1\9 נערך לאחרונה על ידי שחר : 13-03-09 ב 21:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פיאט טיפו 94 | ssehs | מכירה | 0 | 14-12-08 16:13 |
פיאט טיפו | קניה | 1 | 22-02-08 19:33 | |
פיאט טיפו | פורום הגראז' | 3 | 23-02-07 20:34 | |