![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
טיפול עשרת 10000
שולם לכולכם....
רציתי לדעת כמה אמור לעלות טיפול 10000 במוסך רגיל (לא מורשה) .....מצאתי מוסכניק שרוצה 300 ש"ח ....מה אתם חושבים והאם עדיף ללכת למוסך רשמי...... תודה |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
טיפול
טלפן אל מוסך פרטי המתמחה בפיאט "מוסך ש. קובלנץ ובניו" שבמגרשי התערוכה הישנים בסוף רח' דיזנגוף ת"א, טל' 03-5468898 ובקש את נתי או את דני.
מומלץ לבצע הטיפול אצלם אם אתה מאזור זה. בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
Re: טיפול
צטט:
אני גר באשקלון......השאלה היא אם המוסך הזה שווה את הנסיעה לשם או שאתה מכיר מוסך באזור אשקלון - אשדוד? |
|
![]() |
#4 |
Guest
|
הכי כדאי ונכון להכנס למוסך מורשה מטעם היבואן. נכון שב"מוסך מדרכה" שאינו מורשה אתה חוסך כמה שקלים אך אין מה להשוות בין המקצועיות , ההתמחות של המוסך ברכבי פיאט.
אתה מכיר את המשפט "הזול הוא יקר בסוף"????? אל תנסה לחסוך כמה שקלים כדאי שהרכב יטופל במוסך מורשה מטעם היבואן. היום זה טיפול מחר זו תקלה אחרת. עדיף שהיסטורית הרכב תהיה במוסך אחד וברור שעדיף במוסך מורשה. ישנו מוסך מורשה פיאט מצויין בא.ת ישן בראשל"צ 03-9507070 תנסה שם. |
![]() |
#5 |
Guest
|
קיים מוסך מורשה של פיאט באשדוד
אם העניין הוא מחיר ואתה זקוק רק לטיפול ללא תוספות אחרות ההפרש הוא קטן יחסית . וחוץ מיזה אין סיבה לפסול את המוסך הלא מורשה מטעם פיאט יתכן שהוא גם טוב יותר ההבדל הוא במקוריות החלפים |
![]() |
#6 |
Guest
|
תודה על העזרה , אני אבדוק את האופציות שהצעתם לי.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
300 ש"ח זה סכום סביר לטיפול 10,000 אבל אני רוצה להגיד משהו שאולי ירגיז קצת כמה אנשים
אני עושה את הטיפול של הרכב שלי במדרכה ולא מדובר במוסך מדרכה אלא במדרכה שליד ביתי מכיבן שלחליף פילטר שמן ,דלק ואוויר, מסנן דלק ,מסנן שמן ופלגים לא צריך תואר בשביל זה וחבל שאנשים מבזבזבים את כספם על טיפולים פשוטים במוסכים. ![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד