![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
נסיעה ל MDC
מחר מתקיים אירוע MDC באשדוד. [מסלולים, ראו קישור]
אני מכל מקום- מגיע לשם. בטח סביבות 10:30-11:00. האם יש כאן אנשים המעונינים להגיע? http://www.maslulim.co.il/index.php?i=360 |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
אני מגיע , לבוא עם החולצה של המועדון ?
אם מישהו גר באזור ראשון לציון ואין לו איך להגיע שיצור איתי קשר בפרטי. עידן |
![]() |
#3 |
Guest
|
תגובה
אהלן עידן..
כן, להגיע עם החולצה [אל תחשוש , לא תהיה לבד ![]() אם יש עוד המעונינים להגיע.. נא להתפקד בשרשור... |
![]() |
#4 |
Guest
|
אני שמח שהארתם את תשומת ליבי לעניין.
אני רוצה להגיע, מאחר ועוד לא יצא לי להיות באירוע שכזה... תהיה איזושהי שיירה של פיאט למקום? |
![]() |
#5 |
Guest
|
תגובה
שיירה? , עניין לוגיסטי שלא לצורך. ניתן להגיע ישירות למתחם. מאידך, אם תהיה היענות גבוהה לנסיעה, יכול להיות שננסה לארגן משהו.
נמתין ונראה עד סוף היום.. |
![]() |
#6 |
Guest
|
אני מגיע
שלום לכולם מיזמן לא כתבתי כאן.
![]() רק רצתי להגיד שאני מגיע. סוף סוף אני לא צריך להגיע רחוק כי אני מאשדוד . אבל תמיד היגעתי לכל המיפגשים ולכל מקום שנקבע באתר זה. אז קדימה תגיעו. |
![]() |
#7 |
Guest
|
תגובה
אני מבין שהמגיעים, רובם נמצאים דרומית למרכז, כך שאין סיבה לארגן שיירה.
כל אחד שיגיע על דעת עצמו [הוראות יש באתר של מסלולים למי שלא יודע] בסביבות 10, 10 וחצי מתי שנוח לכל אחד. אני אשתדל להגיע לשם ב 10+. [פיאט אדומה למי שמחפש אותי].. |
![]() |
#8 |
Guest
|
אני לא אגיע לצערי, אוטומוטור יתפוס את הזמן שלי בשעות אלו.
אני מקווה שתהנו, זה הכי חשוב ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
אני גם הייתי רוצה לבוא אבל בדיוק כמו גדעון גם אני מתכנן להיות בתערוכת אוטומוטור בזמן הזה אז תהנו לכם ועל תשכחו להעביר לנו את החוויות.
בברכה, ליאור. ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
התרשמות מ MDC
טוב, כרגע חזרתי מהאירוע..
לא ראיתי אף אחד מהמועדון, באתם או לא, מצטער אם פספסתי, אך הסתובבתי לא מעט בין האנשים [וגם צילמתי , ואני אעלה , אח"כ] ולא ראיתי נפש זהה לי בחולצת המועדון. ![]() האירוע היה גדול - מבחינת היקף וכמות האנשים, הג'ימיקנה הייתה מהנה מאוד.. האירוע זרם יפה, היו כמובן גם מיני זני מיטב תוצרת הערסיאדה , אך לא נרשמו שם אירועים חריגים או "תקריות".. בקיצור - פעם הבאה , כדאי לכם לבוא.. היה ממש נחמד.. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד