![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: אימפרזה
|
מהן מערכות האבטחה המומלצות לפונטו 99 ?
אשמח אם תמליצו על מערכת כאלה, ובכלל מידע האם פונטו זה רכב גניב.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
כל רכב אפשר לגנוב.
המערכות הגנה רק אמורות להאט את הגנב. פונטו זה רכב שלא שווה הרבה כסף, אז יחסית פחות גונבים אותו.
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: בראבו דובלו סורנטו אסטרה
|
לי יש אזעקה ביפר של רב בריח דגם 650 מןמלץ בחום וגם לא יקר בסביבות 800 כולל התקנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
הגלגלים שלי: אימפרזה
|
מנעול הילוכים מספיק טוב ?
או שאי אפשר להסתמך על כלי שמירה כזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
אני אספר לך סיפור שהיה לי עם חבר לחבר שלי היה פיזו 205 עם מנעול שכזה עכשיו הוא יצא לקנות סגריות ואני לתומי שיחקתי עם זה ונעלתי עכשיו מסתבר שלא היה לו מפתח בכלל אז התחלנו לבדוק איפה זה מחובר וראינו שהברגים מרותכים אז אמרנו אין ברירה אנחנו חייבים לשבור את זה וכך היה אחרי מאמץ של שתי אנשים יחסית חזקים המנעול יצא אחרי 3 דקות של דחיפה ומשיכה הוא יצא עם חצי מהריצפה עשינו חור בגןדל של קערה אני מדבר על זה שראינו את הריצפה אז תעשה את החישובים שלך אם רוצים לגנוב יגנבו לך גם תתחתונים על הדרך אבל אין כמו הביפר כל נגיעה הכי קטנה בחלק של הרכב מתריעה על כך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
איפה התקנת את אזעקת הביפר והאם אתה מרוצה?
אצלי אין כלל אזעקה! באונו התקנתי ב- 2006 אזעקת נפח של "גראד" אבל "מצת אור" נסגר מאז, וחבל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
יש לי אותה שנה וחצי ועובדת כמו שעון שויצרי
מרוצה עד מאוד יש לזה טווח של קילומטר לשלט צג שמראה לך איפה נגעו באוטו אופציה להנעה מרחוק פאניק פתיחת בגאז ועוד שטיקים אהה ושעון מעורר הכי מעצבו ביקום אין מצב שאתה לא שובר את השלט אני התקנתי בטופ סאנוד בחיפה על הכביש החוף אחרי בת גלים בתחנת דלק פז השנייה יש שלוש תחנות ברצף תבקש את דודו או את שלומי |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
האם יש חיישני נפח? האם יש גם חיישני תזוזה?
אם כן, האם בחורף שיש רוחות חזקות או יורד ברד וכ' האזעקה לא מצפצפת? ושאלה נוספת ברשותך: איך השלט קולט, האם התקינו אנטנה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
מגיע בערכה חיישן תזוזה ואנטנה זה כבל עם שטרונגול קטן כזה לא רצני מכנסים אותו מתחת לריפוד של הגג וזה בלתי נראה בחיישן יש בורר של + -רגישות יש חיישן שכל קפיצה במתח האוטו מצפמף דלתות בגאז ויש עוד מלא תוספות שאפשר להרכיב חיישנים הנעה מרחוק שהבגאז יפתח כל דבר שאתה רוצה
![]() דף הבית >> מיגון ואזעקות >> אזעקות >> אזעקת ביפר לרכב רב בריח MVP650 שם המוצר/פריט: אזעקת ביפר לרכב רב בריח MVP650 מחיר מחירון: ₪1,200.00 המחיר שלנו: ₪649.00 מע"מ: כולל מע"מ זמן אספקה: 3 (ימי עסקים) תקופת אחריות: שנה הוסף לסל כמות: לתמונה מוגדלת - לחץ כאן מידע נוסף שלט ביפר נוסף במתנה!!! מערכת אזעקה דו כיוונית. אזעקת ביפר מתוצרת רב בריח!! גלאי זעזועים דו שלבי. שלט רחוק דו כיווני עם מוניטור בטווח של עד 800 מטר,הכולל תצוגה של מצב הרכב, חיווי קולי ורטט. שלט רחוק חד כיווני חלופי. טכנולוגית שידור של קוד משתנה המונעת שיכפול והעתקה של השלט. נעילה ופתיחת דלתות ואופציה לפתיחת תא מטען מהשלט. בדיקת טמפרטורה ברכב ותצוגה על גבי שלט המוניטור. עקיפה אוטומטית של אזורי גילוי בעייתים והתראה בשלט המוניטור. מצב PANIC לאיתור הרכב בחניה. מצב מוסך באמצעות השלט. הפעלת ערוצים אקטיביים נוספים מהשלט. אופציות רבות לתכנות. נורית ביקורת קריסטלית להתראה על מצב המערכת. דריכה פאסיבית המונעת שכחה של דריכת המערכת. ניתוק מתנע. פין קוד לשחרור חירום כאשר השלט אבד דריכה חוזרת למקרה של שחרור שגוי של המערכת. פתיחה וסגירה של נעילה מרכזית (אופציה). הרמת שמשות (אופציה). הוספת שלטים (עד 4). |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
מדחס
שבוע טוב לכולם כמה יכול לעלות לי רדיאטור למזגן לפיאט פונטו
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל | etavz3 | פיאט כללי | 4 | 07-05-08 14:33 |
פרוייקט מצולם "בניית גבות לפונטו מפיברגלס" לפונטו | פונטו - טכני | 26 | 20-08-07 22:20 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד